VIDEO 30 de îndrăgostiţi s-au căsătorit la cumpăna dintre ani în faţa Porţii Sărutului a lui Brâncuşi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Noaptea de Revelion 2018 a avut, în municipiul Târgu Jiu, două evenimente importante: focul de artificii de la miezul nopţii şi căsătoriile din faţa Porţii Sărutului, care au devenit o tradiţie.

Câteva mii de persoane au venit, la cumpăna dintre ani, pe digul lacului de acumulare de pe râul Jiu din Parcul Central din municipiul Târgu Jiu pentru a admira focul de artificii organizat de Primărie. Spectacolul de lumini a durat aproximativ 10 minute. 

S-au căsătorit în faţa Porţii Sărutului

image

După focul de artificii de la miezul nopţii, a urmat oficierea căsătoriilor celor 15 perechi care au venit din toată ţara pentru a-şi uni destinele la cumpăna dintre ani în faţa Porţii Sărutului a lui Brâncuşi. Trei cupluri de îndrăgostiţi sunt din judeţul Gorj, iar restul au venit din Bacău, Braşov, Bucureşti, Ilfov, Vrancea şi Mehedinţi. Există o credinţă că cei care se căsătoresc în acest loc au parte de noroc în dragoste şi nu se despart vreodată. 

Oficierea căsătoriilor a fost făcută de primarul municipiului Târgu Jiu, Marcel Romanescu. Fiecare cuplu a primit un tort şi o sticlă de şampanie., taxa pe care au trebuit s-o achite fiind de 500 de lei. 

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite