UPDATE Încă un caz de agresiune juvenilă în Târgu Jiu. Adolescent lovit cu furie de doi tineri VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Organizaţia „Stop Bully Romania“ a prezentat pe pagina de Facebook încă un caz de bullying care a avut loc în municipiul Târgu Jiu. Este vorba de un adolescent care este lovit cu furie de alţi doi tineri.

UPDATE 

Ora 16,30

Cei trei agresori ai adolescentului în vârstă de 14 ani au fost reţinuţi miercuri, 9 septembrie, de poliţişti pentru 24 de ore în urma cercetărilor efectuate.

Evenimentul ar fi avut loc în urmă cu trei luni. Băiatul de 14 ani a primit o corecţie pentru că ar fi vorbit urât la adresa unei tinere: „Ştii imnul României? Cântă-l! “, îi spune victimei unul dintre agresori, care începe, apoi, să-l lovească. 

„În această zi am primit de la dumneavoastră încă un caz halucinant ce s-a petrecut în Târgul Jiu acum aproximativ trei luni, dar victima nu a depus plângere deoarece s-a simţit ameninţată / intimidată de celelalte persoane. 

Ce dorim să obiectăm în acest material, unul dintre agresori pe nume M. (13-14 ani), împreună cu alţi prieteni, au decis să-i aplice o corecţie unui camarad de-al lor!“, scrie organizaţia Stop Bully Romania pe pagina sa de Facebook.

Poliţiştii s-au autosesizat şi în acest caz şi efectuează cercetări pentru comiterea infracţiunii de lovire şi alte violenţe.

Fată bătăuşă, după gratii

În urmă cu doar câteva zile, opinia publică a fost şocată de două filmuleţe în care o gaşcă de câteva fate din Târgu Jiu agresează cu o brutalitate ieşită din comun alte minore.

Agresoarele au vârste cuprinse între 12 şi 14 ani, iar una dintre acestea a fost chiar reţinută pentru 24 de ore, fiind acuzată de comiterea infracţiunilor de lovire şi alte violenţe şi tâlhărie, pentru că i-ar fi luat o cămaşă uneia dintre victime.

Fata bătăuşă a fost eliberată ieri din arest şi a fost plasată sub control judiciar. Tatăl acesteia spune că măsura a fost excesivă pentru că este vorba de un copil care merită încă o şansă. 

     

Vă mai recomandăm să citiţi: 

Tatăl fetei de 14 ani care a ajuns în arest după ce a agresat mai multe minore: „Mă duc eu în locul ei“ VIDEO

VIDEO Minora bătăuşă a fost eliberată din arest, însă a fost pusă sub control judiciar

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite