Un pensionar din Craiova s-a aruncat în faţa unui tren într-o gară din judeţul Gorj

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Bătrânul a murit pe loc                                                                                     Foto:  Răzvan Victor Preda
Bătrânul a murit pe loc                                                                                     Foto:  Răzvan Victor Preda

Un bătrân, în vârstă de 75 de ani, din Craiova, s-a aruncat, astăzi, în faţa trenului în gara din comuna Turburea, judeţul Gorj.

Martorii spun că nu a fost vorba de un accident şi că bătrânul a avut intenţia de a se arunca în faţa trenului, acesta fiind ucis pe loc.

„Poliţişti din cadrul Biroului Politie Transporturi Târgu-Jiu au fost sesizaţi prin apelul 112, cu privire la faptul  că un bărbat ar fi fost accidentat mortal de un tren, între staţiile CF Turburea şi Gilort.

Din cercetările efectuate de poliţişti, s-a constatat faptul că cele sesizate se confirma, identificând la faţa locului cadavrul unui bărbat, de 75 de ani, din Craiova, care fusese acroşat de tren, în zona sectiei CF 202.

Mecanicul de locomotivă a fost testat cu aparatul etilitest, rezultatul fiind negativ.

Politistii au întocmit dosar penal, în care se continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă“, au transmis reprezentanţii Poliţiei Gorj.

Târgu-JiuPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite