Un localnic a plantat un copac într-o groapă în semn de protest. Replica primarului: „Atât îi duce mintea“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un şofer nemulţumit că şi-ar fi avariat maşina pe o stradă din oraşul Târgu-Cărbuneşti, judeţul Gorj, a plantat, miercuri, un copac într-o groapă de pe şosea pentru a protesta faţă de incompetenţa autorităţilor.

Un localnic din oraşul Târgu-Cărbuneşti, judeţul Gorj, a plantat o sălcie într-o groapă uriaşa de pe stradă Minerilor, relatează Mediafax.

  

"Un şofer supărat că a intrat cu maşină în groapă şi a lovit-o rău, abia a reuşit să o scoată de acolo, a plantat copacul. Am înţeles că cei de la Aparagio au lucrat acolo şi au lăsat aşa. Până la urmă, omul şi-a făcut dreptate singur. Acum se uită lumea acolo că la muzeu. Poate văd şi autorităţile, cu această ocazie", a spus un localnic nemulţumit. 

  

Primarul oraşului Târgu-Cărbuneşti, Dănuţ Birău, susţine că va luă măsuri pentru a-l depista pe cel care a plantat salcia. Potrivit edilului, în acest moment, prioritare sunt drumurile din două sate care aparţin de oraş. 

  

"Sunt foarte buni că au plantat un copac. Să-l ude, să-l ţină acolo, dacă e un copac plantat acolo. Dacă l-au plantat să-l ude. Groapă este făcută că să fie acoperită, numai că asfaltul nu se toarnă cu roabă. Asfaltul se toarnă cu cilindrul. Eu acum torn aici kilometri de asfalt la Creţeşti şi la Curteană şi nu am cilindru să pun acolo, că să acopăr groapă. Groapă va fi acoperită. Dacă au plantat un copac, să fie sănătoşi. 

  

Dacă atât îi duce mintea pe cei care au plantat. A fost o defecţiune la Aparegio. Au lucrat, au reparat defecţiunea şi acum trebuie astupată groapă respectivă. În momentul în care vom turnă asfalt o să facem şi acolo. Dacă au plantat, cei care au plantat înseamnă că sunt oameni de bine şi să le dea Dumnezeu sănătate. Este stradă Minerilor. Este semnalizată cu bandă de o parte şi de altă. O să ne uităm şi noi pe camerele de luat vederi şi o să vedem cine a făcut chestia asta", a declarat Dănuţ Birău, primarul oraşului Târgu-Cărbuneşti. 

Târgu-Jiu


Ultimele știri
Cele mai citite

Partenerii noștri