Trainerul NASA îi va învăţa pe studenţii gorjeni cum să reuşească în viaţă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Jim Bagnola este dintre cei mai titraţi traineri de leadership din SUA
Jim Bagnola este dintre cei mai titraţi traineri de leadership din SUA

Jim Bagnola, unul dintre cei mai titraţi traineri de leadership din Statele Unite, va susţine, marţi, 2 decembrie, o conferinţă la Universitatea «Constantin Brâncuşi» din Târgu Jiu.

Jim Bagnola este cotat în top 30, în revista Leadership Guru Magazin). Acesta este consultant NASA, US Secret Service, NATO, US Navy, Siemens, Continental, Shell şi pentru multe alte companii.

Jim Bagnola îi va învăţa pe studenţii universităţii de stat din Târgu Jiu, dar pe cei care vor să participe la evenimentul denumit «Leading is Everybody’s Business», cum să reuşească în viaţă. Conferinţa este organizată de către Departamentul pentru Întreprinderi Mici şi Mijlocii, Mediu de Afaceri şi Turism al Guvernului României, în parteneriat cu Universitatea «Constantin Brâncuşi» din Târgu-Jiu şi Consiliul Judeţean Gorj. Vor fi abordate teme precum: „diferenţa majoră dintre manageri şi lideri”, „importanţa relaţionării ca bază a leadership-ului” sau „modalităţi de extindere a leadership-ului în întreaga organizaţie”

Evenimentul se va desfăşura marţi, 2 decembrie, de la ora 10.00, în Amfiteatrului A016 al Facultăţii de Inginerie din cadrul Universităţii «Constantin Brâncuşi» din Târgu-Jiu.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite