Târgu-Jiu: Octogenară, supusă unor perversiuni sexuale

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O femeie de 82 de ani, din localitatea Scoarţa, a reuşit să scape din mâinile unui hoţ, după ce acesta a supus-o noaptea trecută la perversiuni sexuale. În vederea depistării agresorului, aproape jumătate din bărbaţii din Scoarţa au fost audiaţi de poliţişti.

Elena Medrega , în vârstă de 82 de ani, din comuna Scoarţa, satul Mogoşani, a fost bătută şi supusă perversiunilor sexuale, de către un tânăr, chiar în propria casă. Femeia a povestit de pe patul de spital că, azi-noapte, în jurul orei 4.30, un tânăr a dat buzna peste ea în pat, cerându-i bani. „S-a suit deasupra mea şi m-a plămădit în jurul pieptului şi apoi mi-a băgat mâna adânc în vagin. După vorbă mi s-a părut că ar fi vorba de un tânăr, iar când l-am pipăit pe faţă avea barbă“, a spus femeia speriată. Din fericire, bătrâna a reuşit să scape din mâinile perversului. L-a făcut să creadă că banii sunt în camera alăturată, astfel că a apucat să strige după ajutor la vecini. Agresorul a fugit imediat şi nu a mai apucat să ia banii pe care bătrâna îi avea pe masă.

image

Vecinul bătrânei a sunat imediat la 112

Mă trezi azi-dimineaţă cu bătrâna la poartă la mine. Era plină de sânge pe haine şi sunai imediat la poliţie şi salvare“, a spus Mihai Mihalache, de 52 de ani.

Poliţia îl caută acum pe tânărul acuzat de perversiuni sexuale şi violare de domiciliu. Agenţii Postului de Poliţie Scoarţa au audiat câteva zeci de tineri din satul Mogoşani, în speranţa că vor găsi indicii despre agresor.

image

Cinci persoane au fost audiate în acest caz. Drumul din sat reprezintă o scurtătură la discoteca din Săcelu. Este o mare fluctuaţie mai ales sămbătă seara. Astăzi vom continua să aducem şi alte persoane la sediu. Vom lua la rând toţi tinerii. Poate prindem un fir care ne va duce la descoperirea autorului“, a declarat comisarul Iulian Arjoca, de la Postul de Poliţie Târgu-Cărbuneşti.


Azi-dimineaţă, bătrâna a fost dusă la Serviciul de Medicină Legală, iar după un control a reieşit că bătrâna avea vânătăi şi zgârieturi în zona feţei precum şi în zona genitală.  

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite