Singurul primar liberal de municipiu din Oltenia avertizează:  „Partidul Naţional Liberal poate să aibă soarta PNŢCD“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Primarul municipiului Târgu Jiu, Marcel Romanescu, trage un semnal de alarmă
Primarul municipiului Târgu Jiu, Marcel Romanescu, trage un semnal de alarmă

Primarul municipiului Târgu Jiu, Marcel Romanescu, singurul edil liberal de municipiu reşedinţă din Oltenia, care ocupă şi funcţia de preşedinte al organizaţiei municipale Târgu Jiu, susţine că formaţiunea din care face parte riscă să aibă soarta PNŢCD.

Marcel Romanescu susţine că PNL poate să aibă soarta PNŢCD, un alt partid istoric care a dispărut: „Trăiesc cu speranţa în continuare că, după aceste alegeri, marea majoritate a celor care au fost promovaţi din Partidul Naţional Liberal din structura de la Gorj îşi vor întoarce faţa spre organizaţia municipală, dar şi spre judeţul Gorj. Este o şansă foarte mare şi dacă ştim să o fructificăm în următorii trei ani de zile cu un guvern al PNL putem să privim spre viitor. În caz contrar, Partidul Naţional Liberal, la nivelul judeţului Gorj, dar şi la nivel naţional, poate să aibă soarta PNŢICD. Aşteptările sunt foarte mari“

„Imaginea noastră a avut de suferit“

Primarul Romanescu este nemulţumit de lupta pentru putere care s-a dat în interiorul PNL, pentru că imaginea partidului a fost afectată şi crede că se va repercuta pe următorii ani: „Sper să nu mai repetăm vreodată modalitatea de alegere a preşedintelui şi a Biroului Naţional, aşa cum am făcut-o în această perioadă de patru luni de zile de război intern. Toţi au observat că în PNL nu a fost vorba de competiţie, ci de un război  între două tabere, care ar fi trebuit să aibă acelaşi obiectiv: construirea unei structuri de conducere foarte puternice, nu divizarea Partidului Naţional Liberal. A dat fost foarte rău pentru cei care ne-au urmărit. Imaginea noastră a avut de suferit. Cred că ne va trebuie cel puţin trei ani de zile să schimbăm această imagine pe care ne-am creat-o în trei luni de zile“, a spus Romanescu la o emisiune de la 1 Plus Tv.

Târgu-Jiu


Ultimele știri
Cele mai citite

Partenerii noștri