Rezultate Bacalaureat 2016 Gorj. S-au afişat notele la Bac. Patru candidaţi au obţinut medii de 10

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Rezultate Bacalaureat 2016. Ministerul Educaţiei a anunţat marţi, 12 iulie, rezultatele la Bacalaureat 2016. Notele sunt afişate pe site-ul edu.ro şi la avizierele instituţiilor de învăţământ.

Vedeţi aici notele la Bac Gorj.

Rezultatele de la bacalaureat au fost afişate la şcolile din Gorj ;i pe site-ul Ministerului Educaţiei şi Cercetării Ştiinţifice. Promovabilitatea este pentru judeţul Gorj este de 57,42%, cu mult sub media pe ţară, iar 66,29% dintre candidaţii din promţia curentă au reuşit să promoveze. pe promoţia curentă este de 66,29%,

În Gorj au fost şi patru medii de zece. Este vorba de Ioana Patricia Işfan, fiica şefului Inspectoratului Şcolar Judeţean Gorj, care a absolvit Colegiul Naţional „Tudor Vladimirescu", unde au mai fost înregistrate încă două medii de zece, obţinute de Oana Mihaela Florescu şi Adina Gabriela Mergea. A patra medie de zece a fost obţinută de Delia Roxana Ionete, o elevă a Colegiului Naţional „George Coşbuc" din Motru.

La liceul din Stoina un singur candidat a luat bacul.
 

Candidaţii de la examenul de Bacalaureat 2016 aşteaptă, astăzi, cu sufletul la gură afişarea rezultatelor, care vor fi publicate atât la centrele de examinare, precum şi pe site-ul Ministerului Educaţiei şi Cercetării Ştiinţifice. 

În jur de 3660 de candidaţi au susţinut examenul de bacalaureat. Din aceştia, 2952 au fost absolvenţi de liceu în acest an şcolar, iar restul, de 710, provin din candidaţii care nu au promovat examenul maturităţii în anii trecuţi. 

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite