Purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei Gorj, rănit într-un accident rutier produs chiar în faţa sediului unităţii

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Accidentul a avut loc în faţa sediului Jandarmeriei Gorj şi al ISU                          Foto: Facebook
Accidentul a avut loc în faţa sediului Jandarmeriei Gorj şi al ISU                          Foto: Facebook

Alin Ivan, purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei Gorj, a fost rănit într-un accident rutier produs în această dimineaţă chiar în faţa sediului unităţii.

Acesta se deplasa la serviciu cu autoturismul personal, care a fost lovit de o maşină de teren, potrivit primelor infirmaţii .

Jandarmul a rămas încarcerat şi a fost nevoie de intervenţia lucrătorilor de la ISU pentru a-l scoate din maşină. Acesta a fost transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

„La data de 2 iunie, poliţişti din cadrul Poliţiei Municipiului Târgu Jiu au fost sesizaţi cu privire la faptul că pe Calea Bucureşti din municipiul Târgu Jiu, a avut loc un accident rutier soldat cu victime.

Echipa operativă constituită la nivelul Biroului Rutier s-a deplasat la faţa locului, ocazie cu care s-a stabilit faptul că un bărbat de 39 de ani, din municipiul Târgu Jiu, în timp ce conducea un autoturism pe Calea Bucureşti, din direcţia municipiului Târgu Jiu către localitatea componentă Drăgoieni, a intrat în coliziune cu un autoturism condus în aceeaşi direcţie de mers, de către un bărbat de 46 de ani, din municipiul Târgu Jiu.

În urma evenimentului rutier a rezultat rănirea conducătorului auto de 46 de ani, acesta fiind transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Conducătorii auto au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă“, au transmis reprezentanţii Poliţiei Gorj.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite