Procesul de corupție al lui Nicolae Mischie a fost amânat

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Nicolae Mischie
Nicolae Mischie

Instanța de judecată a Înaltei Curți de Casație și Justiție a decis să amâne procesul în care fostul baron de Gorj, Nicolae Mischie, este judecat pentru luare de mită.

Primul termen al procesului de corupție a avut loc ieri, la Înalta Curte de Casație și Justiție. Procesul se află în faza de recurs și nu mai există nicio cale de atac la finalul acestuia. Nicolae Mischie, fostul președinte al Consiliului Județean și al PSD Gorj, a fost condamnat în acest dosar penal în care este acuzat de luare de mită și primire de foloase necuvenit de douăr ori. Tribunalul Gorj și Curtea de Apel Timiș au decis condamnarea acestuia la patru ani de închisore cu executare.

Denunțul împotriva lui Nicolae Mischie a fost depus de omul de afaceri Clement Mocanu, cel care a construi cea mai mare parte a vilelor de strămutați de lux din cartierul Primăverii din Târgu Jiu. Acesta l-a acuzat pe Mischie de faptul că a executat mai multe lucrări de construcție și de modernizare la mai multe locuințe aparținând lui Mischie, pentru ca firma lui să beneficieze de contracte cu instituțiile statului. Mischie a fost trimis în judecată de DNA.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite