Primarul unei comune din Gorj a făcut scandal la Unitatea de Primiri Urgenţe. Au fost chemaţi poliţiştii şi jandarmii

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Primarul Bucurescu a făcut scandal la spital, dar nu a fost amendat de poliţie                     SURSĂ: Pro Tv
Primarul Bucurescu a făcut scandal la spital, dar nu a fost amendat de poliţie                     SURSĂ: Pro Tv

Primarul comunei Slivileşti, Sorin Bucurescu, a făcut scandal, în noaptea de sâmbătă spre duminică, la Unitatea de Primiri Urgenţe din cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă Târgu Jiu, pe motiv că fiica sa nu a primit îngrijiri medicale.

 Acesta s-a răstit la personalul medical, pe motiv că nu i-ar fi acordat îngrijiri medicale fiicei sale timp de mai multe ore.

„Ăsta e spitalul şi actul medical pe care îl practicaţi. Să vă fie ruşine tuturor care sunteţi la urgenţă, că luaţi bani mulţi! Le-am vorbit frumos, le am explicat că acel copil are probleme, că a făcut un tomograf la Timişoara şi se simte rău. Nu i-a interesat”.

Cadrele medicale au sunat la 112

Fata a fost luată acasă de edilul comunei Slivileşti, după ce medicii au emis un document care arată că se află în afara oricărui pericol. 

Conducerea Spitalului Judeţean de Urgenţă a anunţat că va fi deschisă o anchetă internă. 

Primarul Bucurescu nu a fost amendat

Reprezentanţii Poliţiei Gorj spun că primarul nu a fost amendat, pentru că nu a făcut scandal, ci doar a fost nemulţumit de cum îşi fac datoria cadrele medicale.

Sorin Bucurescu este unul dintre cei mai bogaţi primari din Gorj. Acesta fost subofiţer de poliţie în municipiul Motru. El are proprietăţi imobiliare în Timişoara şi o avere de invidiat. 

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite