Primarul Bucurescu va contesta decizia de incompatibilitate

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Primarul comunei Slivileşti, Sorin Bucurescu, intenţionează să conteste hotărârea Agenţiei Naţionale de Integritate (ANI), prin care a fost declarat incompatibil cu funcţia de primar, pentru că nu poate să justifice peste 100.000 de euro din averea pe care o deţine.

ANI a cerut Curţii de Apel Craiova să emite o hotărâre, în termen de 15 zile, prin care  să se declare starea de incompatibilitate a primarului. „Am la dispoziţie 15 zile să contest această măsură. Voi merge la Craiova, pentru a consulta un avocat ca să atac această decizie a ANI. Nu m-a întrebat nimeni de la ANI ceva legat de avere mea şi doar au fost verificate declaraţiile de avere. Mi se pare o decizie normală. Este o verificare care trebuie făcută. În cazul în care voi depune această  contestaţie, va începe un proces la Curtea de Apel Craiova“, a spus primarul Sorin Bucurescu.
Conform raportului întocmi de ANI, averea deţinută de Sorin Bucurescu se ridică la 721.000 de lei, iar veniturile obţinute de acesta şi soţia lui din anul 2004, de când este primar, şi până acum se ridică la 288.000 de lei.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite