Petre Stăncioi a fost prins de poliţie şi va ajunge direct în arest. Era în arest la domiciliu, dar fugise de acasă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Stăncioi a fost introdus în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv al IPJ Gorj
Stăncioi a fost introdus în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv al IPJ Gorj

Interlopul Petre Stăncioi care se sustrăgea măsurii preventive a arestului la domiciliu a fost prins de poliţiştii gorjeni.

Petre Stăncioi, bănuit că ar fi fost liderul unei grupări infracţionale de spărgători de locuinţe, a fost dat în urmărire generală pe 25 mai. Acesta era sub măsura preventivă a arestului la domiciliu, iar pe 20 mai, Tribunalul Gorj a menţinut măsura. Cinci zile mai târziu, Petre Stăncioi nu a mai fost găsit de oamenii legii la domiciliul său. Ca urmare, instanţa de judecată a dispus înlocuirea măsurii arestului la domiciliu cu cea a arestului preventiv. Bărbatul a fost dat în consemn la frontieră, iar instanţa de judecată a fost sesizată cu privire la emiterea mandatului internaţional de urmărire.

Petre Stăncioi a fost prins astăzi pe raza comunei Drăguţeşti, în baza unor informaţii aflate de oamenii legii. Acesta va ajunge direct în arest. 

Prejudiciu de 250.000 de lei

Stăncioi şi alţi complici sunt acuzaţi că, în perioada decembrie 2015–ianuarie 2016, au comis şase furturi din locuinţe aflate pe raza municipiului Târgu Jiu şi a localităţilor învecinate. Spargerile au fost date la casa avocaţilor Dondera, a afaceristului Bicheru din Stăneşti, la fiica lui Dorin Filip şi la alţii. Prejudiciul cauzat prin această activitate infracţională fiind de aproximativ 250.000 de lei. În urma percheziţiilor efectuate de oamenii legii au fost găsite bunuri ce fac obiectul activităţii infracţionale a persoanelor în cauză.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite