Peste 100 de elevi şi cadre didactice din Gorj sunt infectate cu COVID-19

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Peste 80 de elevi gorjeni sunt infectaţi cu COVID-19                                            Foto: salvati copiii romania
Peste 80 de elevi gorjeni sunt infectaţi cu COVID-19                                            Foto: salvati copiii romania

Peste 100 de elevi şi cadre didactice din Gorj sunt infectate cu COVID-19. Numărul persoanelor din învăţământ care se infectează este tot mai mare de la o zi la alta.

„Dacă la sfârşitul primei săptămâni de şcoală era un număr de zece elevi confirmaţi cu COVID-19, în perioada 3-25 ianuarie sunt 82 de elevi infectaţi pe raza judeţului şi 26 de cadre didactice.

În rândul personalului nedidactic şi auxiliar avem doar trei angajaţi infectaţi“, a spus Dana Constantinescu, inspectorul general al Inspectoratului Şcolar Judeţean Gorj.

Nouă clase din Gorj în sistem online

Nouă clase au intrat în sistem online din cauza infectărilor cu COVID-19.

„Din momentul în care au fost depistaţi trei elevi infectaţi cu SARS-CoV-2 dintr-o singură clasă, toată clasa intră în sistem de învăţare online şi nu mai este cazul unui singur elev. Aceste clase sunt la Colegiul Naţional Tudor Vladimirescu, la şcoala din Pociovalişte a Şcolii gimnaziale din Novaci, la Şcoala gimnazială Novaci, la şcoala din Motru, la Şcoala Gimnazială „Gheorghe Tătărăscu“ din Târgu Jiu.

Din nefericire, infectarea are o accelerare destul de rapidă, pentru că zilnic apar cazuri noi. Din fericire, nu au simptome grave şi nu prezintă cazuri spitalizate“, a mai precizat Dana Constantinescu.

Vă recomandăm să mai citiţi

Tone de porumb au ajuns pe drumul din Defileul Jiului. Circulaţia pe o bandă a fost blocată VIDEO

S-a stins din viaţă un vestit rapsod popular, care a fost sufletul tarafului „Rapsozii Gorjului“ VIDEO

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite