Pandurii mizează pe continuitate

0
Publicat:
Ultima actualizare:

După succesul cu Craiova, gorjenii speră să obţină un rezultat bun şi în meciul de astăzi, de la Buzău, cu ultima clasată Victoria Brăneşti.

Cele două formaţii se întâlnesc în premieră, iar Pandurii au de gând să fie primii care câştigă. „Meciul este extrem de important pentru noi în vederea continuităţii şi sper într-un rezultat bun ca să putem consolida victoria precedentă“, a spus Ionuţ Badea. Antrenorul gorjenilor are şi o problemă de lot, francezul Menassel fiind accidentat, însă Badea spune că are soluţii de înlocuire. „Sunt soluţii acolo, poate juca şi Nistor, şi Murgan, dar şi Pintilii. O să decid până la ora meciului pe cine vom conta“, a precizat tehnicianul, care susţine că succesul cu Universitatea Craiova nu va avea nicio importanţă dacă echipa sa nu scoate măcar un punct din meciul de la Buzău.
Pandurii s-au şi întărit aseară, înţelegându-se cu Dinamo în privinţa transferului lui Maksumici şi Vranjkovici. Ambii au semnat un contract valabil până în iarnă, cu opţiune de prelungire până în 2012.

Formaţii probabile:

Victoria
: C. Stoicescu - Al.Iacob, Sg. Bar, Străuţ, Ed.Nicola – Ispir, D. Popa, Olariu, Nicoară - Bg. Oprea, V. Simion.

Antrenor: Ilie Stan.

Pandurii: M. Popa - Matei, Viera, Chiricheş, Grecu – Băcilă, Pintilii, Voiculeţ, I.Iordache - Orac, Apostu.
Antrenor: Ionuţ Badea.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite