Pădurarul acuzat că a tras cu pistolul în amantă a fost arestat preventiv pentru 20 de zile

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Constantin Turtoi a ajuns în arest
Constantin Turtoi a ajuns în arest

Constantin Turtoi, pădurarul din comuna Băleşti, care a tras cu pistolul în amanta lui cu 34 de ani mai tânără, a fost arestat preventiv pentru 20 de zile.

Pădurarul în vârstă de 63 de ani a fost arestat preventiv pe o perioadă de 20 de zile de Tribunalul Gorj. Acesta este acuzat de tentativă de omor şi de uz de armă în mod nelegal. 

Pădurarul a avut o relaţie cu o femeie în vârstă de 29 de ani. Cei doi au locuit împreună timp de mai mulţi, deşi bărbatul nu divorţase de soţia lui. În urmă cu o lună, amanta l-a părăsit şi a plecat la un alt bărbat din comună, dar, potrivit unor surse, îl mai suna pe pădurar. „L-a provocat. Îl tot suna. Ea are cea mai mare vină", a spusn un localnic. 

Aseară, pădurarul şi-a ieşit din minţi, a luat pistolul din dotare şi s-a dus după amantă la locuinţa bărbatului la care se mutase. Constantin Turtoi a tras cu pistolul din dotare în geamul locuinţei. Bătrânul s-a ascuns apoi în pădure, dar oamenii legii au reuşit să-l prindă după puţin timp. 

Constantin Turtoi a negat că a vrut să-şi omoare amanta: „Am fost agresat şi m-am apărat". Femeia de 29 de ani nu a vrut să facă nicio declaraţie în legătură cu cele întâmplate.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite