Mesajul emoţionant transmis de medicul român declarat cel mai bun angajat al celui mai mare spital din Londra despre moartea Regelui Mihai

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Roxana Hotoboc este medic la cel mai mare spital din Londra
Roxana Hotoboc este medic la cel mai mare spital din Londra

Medicul Roxana Hotoboc, care a fost declarat cel mai bun angajat în luna februarie al celui mai mare spital din Londra, a transmis un mesaj emoţionant pe pagina sa de Facebook cu privire la dispariţia Regelui Mihai.

Roxana Hotoboc a fost director al Serviciului Judeţean de Ambulanţă Gorj, dar în urmă cu zece ani a preferat să emigreze din ţară.

De ce mă doare sufletul, că nu mi-a fost nici rudă, nici prieten, nici nu mi-a întins o mână când mi-a fost greu... Eu cred în ceea ce simt, şi dacă mă doare sufletul la moartea Regelui, trebuie să fie o explicaţie... Poate simt că s-a dus o parte din ţara asta pe care o iubesc aşa cum e... Poate că simt că, odată cu moarte Sa, se încheie definitiv un capitol uriaş din istoria neamului nostru la care suntem părtaţi, şi asta mă copleşeşte. Gândiţi-vă la câte evenimente, care vor scrie istoria României, am fost părtaşi noi, cei din generaţia mea şi apropiaţi generaţiei mele... E copleşitor! Îmi pare rău de Regele Mihai! Mă doare sufletul că a murit! Să-i respectăm amintirea şi viaţa! Nimeni nu e perfect, toţi facem greşeli! Şi nu ştim cum ar fi fost istoria noastră în alte condiţii...“

a precizat medicul Roxana Hotoboc. 

A emigrat în urmă cu zece ani

Roxana Hotoboc, fost director al Serviciului Judeţean de Ambulanţă Gorj, are o carieră de success în Marea Britanie. Aceasta a fost declarată cel mai bun angajat al lunii februarie 2017 al celui mai mare spital din Londra, St. Thomas’ Hospital. 

Roxana Hortopan s-a născut în Târgu Jiu şi a absolvit Facultatea de Medicină din Timişoara şi a fost, apoi, timp de şapte ani, medic generalist la dispensarul din comuna Urdari, iar din anul 1995, după ce a terminat specialitatea de urgenţe s-a angajat la Serviciul Judeţean de Ambulanţă Gorj. „Principalul motiv pentru care am emigrat a fost acela de a le da o şansă copiilor mei, să-şi schimbe viitorul şi să trăiască într-o altfel de societate, acolo unde se pot ridica pe picioarele lor şi pe propriile lor merite“, a precizat Roxana Hotoboc.

Târgu-JiuPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite