Meci de prezentare al lotului echipei de baschet Energia Rovinari

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Lotul Energiei Rovinari a suferit modificări majore
Lotul Energiei Rovinari a suferit modificări majore

Lotul echipei de baschet Energia Rovinari va fi prezentat în această seară în cadrul unui meci amical cu echipa OKK Beograd, din prima ligă a Serbiei.

Meciul va începe la ora 19, în Sala Sporturilor din Târgu-Jiu. Intrarea va fi liberă. Energia Rovinari va începe campionatul cu foarte mulţi jucători noi, ca urmare a venirii antrenorului  Slobodan Nikolic.Ultimul venit este pivotul Rafal Bigus,  care a evoluat în Statele Unite între anii 1995-1999.
Echipa gorjeană trebuia, iniţial, să dispute meciul împotriva formaţiei bulgare Spartak Pleven. „Au dat asigurări, în primă fază, că vor veni la Târgu-Jiu, însă am înţeles că au apărut probleme legate de reunirea lotului celor de la Pleven. La ei campionatul începe mai târziu faţă de cel românesc şi nu s-au mobilizat. Mi se pare o dovadă de amatorism să nu-şi respecte angajamentele. Ne cerem scuze faţă de iubitorii baschetului de la Târgu-Jiu pe care însă, îi aşteptăm în număr cât mai  mare vineri seară la Sala Sporturilor" a declarat Marius Vlaicu, preşedintele secţiei de baschet, pentru site-ul oficial al clubului.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite