Maşina secretarului general al PSD Gorj, parcată pe un loc destinat persoanelor cu dizabilităţi. „Este regretabil că s-a parcat pe acel loc“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Maşina secretarului general al PSD Gorj, Anca Borduşanu, a fost fotografiată în timp ce se afla parcată pe un loc destinat persoanelor cu dizabilităţi în incinta mall-ului din municipiul Târgu Jiu.

Anca Borduşanu a motiva că nu se afla la volan, pentru că a încredinţat maşina altei persoane: „Am văzut şi eu fotografia care a apărut pe reţelele de socializare. Nu mă aflam la volanul autoturismului meu. A fost o situaţie când a trebuit să dau unei alte persoane maşina. Este regretabil că s-a parcat pe acel loc cu însemnele specifice persoanelor cu handicap“. 

„În perioada următoare se pregăteşte o campanie urâtă la adresa mea“

Anca Borduşanu susţine că se pregăteşte o campanie de denigrare la adresa ei: „Aş dori ca în momentul în care se încearcă o denigrare a persoanei mele să se verifice înainte, nu să se împroşte cu noroi. Ştiu, am informaţii temeinice şi clare, că în perioada următoare se pregăteşe o campanie urâtă la adresa mea şi a familiei mele, dar am dovezi să arate că lucrurile nu sunt aşa cum se doresc a se pregăti“. 

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite