I-a secţionat vena jugulară cu o sticlă spartă unui prieten de pahar. Agresorul a fost trimis în faţa instanţei de judecată

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Sticla spartă s-a transformat într-o armă foarte periculoasă
Sticla spartă s-a transformat într-o armă foarte periculoasă

Un localnic din comuna Băleşti a fost trimis în judecată de Parchetul de pe lângă Tribunalul Gorj, pentru tentativă de omor, după ce, în urmă cu aproximativ o lună, i-a tăiat gâtul, cu o sticlă spartă, unui bărbat din satul Stolojani, cu care a intrat în conflict pe fondul consumului de alcool.

Victima a suferit o hemoragie puternică. „Din starea de fapt reţinută de procuror a rezultat că în seara zilei de 9 decembrie 2016, în jurul orelor 20,50, în timp ce se afla într-un local de pe raza comunei Băleşti, sat Stolojani, judeţul Gorj, inculpatul Roşoiu Vasile Mădălin a avut o altercaţie verbală cu persoana vătămată, care a degenerat. Pe fondul consumului de alcool şi urmare a acestei altercaţii verbale, inculpatul a spart o sticlă de bere de banca de lemn a uneia dintre mesele aflate în terasă în vecinătatea sobei şi cu bucata de sticlă rămasă în mâna dreaptă i-a aplicat persoanei vătămate ce se afla în apropiere, lângă sobă, o lovitură în zona gâtului, provocându-i o leziune ce sângera abundent“, arată Cristina Ciobanu, purtătorul de cuvânt al de Parchetului de pe lângă Tribunalul Gorj. 

Plagă a avut şapte centimetri

Mai mulţi clienţi aflaţi în bar în momentul producerii scandalului au sărit în apărarea victimei, reuşind să-l îndepărteze pe agresor. Martorii i-au acordat victimei primul ajutor, folosind mai multe şerveţele de hârtie ţinute apăsat pe rană, şi au apelat serviciul de urgenţă 112.

„Victima a fost transportată cu ambulanţa la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Târgu - Jiu, unde a fost internată de urgenţă, intervenindu-se chirurgical pentru plagă tăiată regiunea latero-cervicală stângă de circa 7 cm profundă şi intraoperator s-a constatat secţiunea parţială a venei jugulare stângi“,

mai precizează Cristina Ciobanu. 

I-a secţionat parţial vena jugulară

Potrivit raportului de constatare medico-legală întocmit de Serviciul de Medicină Legală Gorj, persoana vătămată a prezentat plagă tăiată regiunea latero-cervicală stânga de circa 7 cm profundă cu secţiunea parţială a venei jugulare. „Plaga s-a putut produce cu un corp tăietor înţepător cu muchii şi vârfuri ascuţite, posibil sticlă spartă. Leziunile au necesitat pentru vindecare 13-15 zile de îngrijiri medicale şi punându-i în primejdie viaţa, în lipsa tratamentului medico-chirurgical aplicat de urgenţă putând surveni decesul“, se arată într-un comunicat al Parchetului Gorj.

Agresorul a fost arestat preventiv, aflându-se şi acum în spatele gratiilor. 

Târgu-JiuPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite