Fiul unui om de afaceri gorjean a fot arestat pentru că a lovit un jandarm

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Adrian Gioancă, fiul unui om de afaceri din localitatea Novaci, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, sub acuzaţia de ultraj. Acesta este acuzat că a lovit un jandarm, care a intervenit în urma unui apel la 112. Familia Gioancă are afaceri în domeniul prelucrării lemnului.

Poliţia a fost sesizată prin apelul 112 Poliţia că o persoană tulbură liniştea publică în faţa unui bar din oraş. O patrula mixtă poliţist-jandarm s-a deplasat la faţa locului, unde Adrian Gioancă , în vârstă de 28 de ani, din oraşul Novaci, se afla în stare de ebrietate şi avea un comportament agresiv. 

  „La apariţia patrulei de ordine publică, tânărul a adoptat în continuare un comportament neadecvat, adresând injurii, cuvinte şi expresii jignitoare, la adresa celor doi lucrători, iar lucrătorul din cadrul IJJ Gorj a fost lovit de tânăr în zona feţei, provocându-i leziuni uşoare”,

se arată într-un comunicat al Poliţiei Gorj.

Adrian Gioancă a fost imobilizat şi condus la sediul poliţiei. Un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Novaci a dispus reţinerea tânărului pentru o perioadă de 24 de ore, iar instanţa de judecată a decis arestarea preventivă pentru o perioadă de 30 zile sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ultraj.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite