Fata care îşi doreşte să primească de ziua ei lemne pentru a se putea încălzi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Gabriela îşi doreşte să primească lemne de ziua ei de naştere
Gabriela îşi doreşte să primească lemne de ziua ei de naştere

Gabriela, o fată care peste câteva zile va împlini vârsta de 11 ani, îşi doreşte să primească de ziua ei un cadou inedit.

Tot ce îşi doreşte de ziua sa de naştere este este ca familia sa să primească lemne, pentru a nu mai suferi de frig

Gabriela trăieşte în localitatea Pişteştii din Deal, comuna Scoarţa. Ea duce duce o viaţă plină de lipsuri, deoarece ambii părinţi nu lucrează. Tatăl a muncit la o societate de drumuri, unde s-au făcut restructurări.  

Gabriela

Câţiva voluntari inimoşi s-au oferit să o ajute pe fata care este pasionată de desen: „Am găsit-o pe Gabriela într-o căsuţă mică şi bătrânească din localitatea Pişteşti din Deal, Gorj, pictând!

Dorinţa ei mi-a dat un fior în suflet şi m-a făcut să cred ca tot ceea ce avem noi nu le merităm, ei merită mult mai mult.

Tatăl Gabrielei muncea la o firmă unde s-au făcut restructurări şi a fost dat afară, iar mama este casnică.

 Pe data de 5 Februarie este ziua Gabrielei şi ea îşi doreşte ca de ziua ei să primească în dar o maşină de lemne, atât şi nimic mai mult, chiar dacă traiul lor este mult mai greu de pe o zi pe alta, trăind decât din alocaţia ei.

Vin din nou cu rugămintea la oamenii cu suflet: să facem posibil ca dorinţa Gabrielei să devina realitate!“, este mesajul trimis pe Facebook de către Daniela Elena Cîrgan, tânăra care a reuşit să construiască o casă pentru un copilaş din comuna Văgiuleşti care trăieşte alături de mama sagrav bolnavă şi de bunica octogenară.

🙏🙏🙏 Am găsit-o pe Gabriela într-o căsuţă mică şi bătrânească din localitatea Pişteşti din Deal, Gorj,...Publicată de Daniela Elena Cîrjan pe Luni, 1 februarie 2021
Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite