Energia Rovinari a fost învinsă la o diferenţă de 21 de puncte într-un meci de pregătire

0
Publicat:
Ultima actualizare:

CSM Bucureşti a bătut, ieri, Energia cu 83 la 62. Echipa gorjeană a învins astăzi cu 78 la 69 formaţia a doua a CSM Bucureşti.

Echipa de baschet Energia Rovinari a suferit, ieri, o înfrângere categorică, la o diferenţă de 21 de puncte, în faţa echipei CSM Bucureşti, în cadrul unui turneu amical organizat de echipa din capitală. Preşedintelui clubului, Marius Vlaicu, spune că nu este îngrijorat de rezultatul obţinut, pentru că s-au urmărit alte scopuri: „A fost un meci de pregătire, iar antrenorul a rulat tot lotul de jucători. Pregătirea fizică efectuată a fost eficientă. Este perioada de început a pregătirii tehnice. Am întâlnit o echipă foarte bună, care va avea un cuvânt greu de spus în campionat. Nu m-a interesat rezultatul în acest meci, ci partea tehnică“. Astăzi, Energia Rovinari a reuşit să învingă a doua echipă a CSM Bucureşti cu scorul de 78 la 60, iar mâine va întâlni CSM Piteşti. Luni va fi o şedinţă de analiză la care va participa antrenorul echipei, Slobodan Nikolic, şi preşedintele secţiei de baschet.
Pentru baschetabliştii de la Energia urmează o săptămână de antrenament, după care vor participa la un alt turneu amical la Sibiu.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite