Edi Iordănescu, nemulţumit că jucătorii de la Astra s-au odihnit mai mult cu două zile faţă de pandurii

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Edi Iordănescu, antrenorul echipei Pandurii, îşi doreşte cu orice preţ ca echipa pe care o pregăteşte să nu piardă meciul din această seară împotriva Astrei.

Edi Iordănescu este nemulţumit de programarea meciurilor, care îi oferă adversarei din această seară două zile de odinhnă în plus: „Mă îngrijoreză momentul. Înţeleg că acesta este fotbalul modern, că trebuie să jucăm din trei în trei zile, dar dacă noi jucăm la trei zile, Astra joacă la cinci zile. Vorbim de două zile în plus. Calendarul cu atât de multe jocuri într-o perioada aşa de scurtă afectează foarte mult calitatea“. 

„Meciurile se câştigă printr-o mentalitate solidă“

Edi Iordănescu îşi doreşte ca echipa sa să nu mai piardă merciuri. Acesta a vorbit şi despre planurile pe care le are în vacanţa de vară pentru a pregăti începutul campionatului viitor: 

Echipele mari mai rar leagă două rezultate negative. Au în spate şi un antrenor bine pregătit care pune presiune pe echipă şi încearcă să scoată maximum de la jucători la antrenamente şi la jocuri. Vin să joace împotriva unui adversar care a demonstrat că poate face jocuri şi rezultate bune şi foarte bune împotriva echipelor din prima parte a clasamentului. Trebuie să legăm victorii pentru a avea liniştea necesară. E important să reuşim să învingem, pentru a avea liniştea pentru pregătirea meciului de la Galaţi care este capital, pentru că este o echipă care joacă fotbal. (...) E important să aduni punct sau puncte de la fiecare joc meci. Urăsc mult mai tare să pierd, decât urăsc să câştig. Aşa se câştigă meciurile printr-o mentalitate solidă, să nu pierzi meciuri. E important să nu mai pierdem jocuri. (...) Cred că în două-trei etape o să se rupă clasamentul. O să se clarifice lucrurile. Este posibil ca două-trei echipe să ducă lupta până la capăt. Trebuie să fim echipa care acumulează şi să încerce să-şi câştige liniştea“. 

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite