Edi Iordănescu a pus condiţii înainte de a semna cu Pandurii. Ce pretenţie întâlnită doar la marile cluburi a pus fiul selecţionerului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Acţionarii clubului de fotbal Pandurii Târgu Jiu au anunţat că noul antrenor al echipei gorjene este Edi Iordănescu, fiul selecţionerului Anghel Iordănescu.

Edi Iordănescu a pus trei condiţii pentru a accepta să preia echipa Pandurii. Acesta a cerut începerea negocierilor cu jucătorii aflaţi la final de contract şi achitarea tuturor salariilor restante către jucători până la reunirea lotului. De asemenea, tehnicianul în vârstă de 36 de ani a cerut achiziţionarea unui sistem de monitorizare, care costă aproximativ 50.000 de euro, care se află în dotarea marilor cluburi. Antrenorul era liber de contract după ce se despărţise de ASA Târgu Mureş. 

Oficialii clubului au anunţat că Edi Iordănescu va semna un contract care se va întinde pe un an şi jumătate şi va avea ca obiectiv clasarea între primele nouă echipe. 

Iordănescu junior, susţinut de primarul Cârciumaru 

În vizorul clubului Pandurii au fost mai mulţi antrenori, dar primarul Florin Cârciumaru pare că a fost cel care a înclinat balanţa. „Au fost mai multe încercări, dar până la urmă am decis să mergem pe mâna unui antrenor tânăr, care e la curent cu toate metodele noi de pregătire şi cu o nouă gândire. Am cerut şi sfatul profesioniştilor, dar cel mai mult a înclinat determinarea domnului primar Cârciumaru, care se pricepe mult mai bine decât noi, la fotbal“, a spus Laurenţiu Ciure, managerul Complexului Energetic Oltenia, principalul finanţator al clubului de fotbal gorjean. 

Noul antrenor nu va semna con tractul cu Pandurii până la numirea unui nou preşedinte al Consiliului de Administraţie. Există două-trei variante pe care conducerea clubului le ia în considerare, una dintre acestea fiind chiar fostul preşedinte al echipei, Eugen Pârvulescu. 

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite