Destinul crunt al unui motociclist. A murit chiar în faţa bisericii, după ce s-a răsturnat

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mădălina murit la doar 27 de ani
Mădălina murit la doar 27 de ani

Un tânăr de 27 de ani, din comuna Stăneşti, judeţul Gorj, a decedat în noaptea de marţi spre miercuri, într-un accident de motocicletă care a avut loc pe un drum comunal din localitate, chiar în faţa bisericii din satul său natal.

 Acesta s-ar fi întors de la iubita sa, care trăieşte într-o localitate apropiată. Tânărul mai avea o distanţă foarte mică de parcurs până la locuinţa sa. 

Poliţiştii spun că evenimentul a avut loc din cauza neadaptării vitezei într-o curbă. Tânărul s-a răsturnat şi a intrat în coliziune cu un gard şi mai mulţi copaci. „Poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Târgu-Jiu au fost sesizaţi, prin apelul 112, de despre faptul că, pe raza satului Stăneşti, a avut loc un eveniment rutier soldat cu o victimă. Poliţiştii s-au deplasat la faţa locului, stabilind că un tânăr de 27 de ani, din comuna Stăneşti, în timp ce conducea o motocicletă, pe DC 143 Stăneşti, din cauza neadaptării vitezei într-o curbă, a pierdut controlul direcţiei, a pătruns pe contrasens şi s-a răsturnat pe partea stângă în afara părţii carosabile, întrând în coliziune cu un gard şi mai mulţi copaci.

madalin

Persoana vătămată a fost preluată de ambulanţă şi transportată la spitalul din Târgu-Jiu, iar din cauza rănilor suferite a decedat în drum spre unitatea medicală. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă”, a declarat Victor Ţuhaşu, purtătorul de cuvânt al IPJ Gorj.

O ambulanţă a venit la faţa locului şi echipajul l-a resuscitat timp de 45 de minute, dar în zadar. 

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite