Ce persoane vor putea intra în Spitalul Judeţean de Urgenţă Târgu Jiu, fără certificatul verde

0
Publicat:
Ultima actualizare:
O serie de categorii de persoane vor putea intra în Spitalul Judeţean fără certificatul verde
O serie de categorii de persoane vor putea intra în Spitalul Judeţean fără certificatul verde

Accesul în incinta Spitalului Judeţean de Urgenţă (SJU) Târgu-Jiu se va face fără prezentare certificatului verde de către o serie de categorii de persoane.

Este vorba de angajaţii SJU Târgu-Jiu, pacienţii care se prezintă pentru serviciile medicale, persoanele care se prezintă la centrul de vaccinare al unităţii sanitare, persoanele participante în cadrul unor proceduri judiciare, disciplinare, contravenţionale, administrativ-jurisdicţionale, administrative din motive de ordine şi siguranţă publică.

„Pentru orice alte categorii de persoane decât cele menţionate anterior, accesul se face pe baza dovezii vaccinării complete împotriva coronavirusului (au 10 zile de la finalizarea schemei de vaccinare), pe baza unui test RT-PCR cu rezultat negativ pentru infecţia cu SARS-CoV-2 (nu mai vechi de 72h) sau a unui test antigen rapid negativ (nu mai vechi de 48h). De asemenea, li se va permite accesul şi persoanelor care se află în perioada cuprinsă între a 15-a şi a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu virusul SARS-CoV-2.

Recomandăm persoanelor care au nevoie să depună documente la SJU să utilizeze adresele de email ale instituţiei – office@spitalgorj.ro, petitii@spitalgorj.ro, presa@spitalgorj.ro si dpo@spitalgorj.ro (Ofiţer cu protecţia datelor personale)“, se arată într-un comunicat de presă al Spitalului Judeţean de Urgenţă Târgu Jiu.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite