Brăţară din aur cu diamante, în valoare de 20.000 de euro, recuperată de poliţiştii gorjeni

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Bijuteria de 20.000 de euro a fost recuperată
Bijuteria de 20.000 de euro a fost recuperată

Poliţiştii gorjeni au reuşit să recupereze o brăţară în valoare de 20.000 de euro, din aur şi diamante, care fusese furată de doi tineri gorjeni.

Brăţara aparţine unei femei de 56 de ani, din comuna Drăguţeşti, judeţul Gorj. Bijuteria a fost găsită, în urma unor percheziţi, la locuinţa unui bărbat din municipiul Craiova. 

Doi tineri gorjeni au fost reţinuţi pentru 24 de ore. „La data de 11 noiembrie a.c., poliţişti din cadrul Poliţiei Municipiului Târgu-Jiu au reţinut pentru 24 de ore şi introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al IPJ Gorj, doi tineri, de 22 de ani, din comuna Bengeşti-Ciocadia şi 24 de ani, din comuna Drăguţeşti, bănuiţi de săvârşirea infracţiunii de furt, după ce ar fi sustras o brăţară de aur, aparţinând unei femei, de 56 de ani, din municipiul Târgu-Jiu. 

Poliţiştii au continuat activităţile de cercetare, fiind puse în executare trei mandate de percheziţie domiciliară, pe raza municipiului Craiova, judeţul Dolj, ocazie cu care bijuteria a fost identificată şi ridicată în vederea continuării cercetărilor, de la locuinţa unui bărbat, de 41 de ani, din Craiova, judeţul Dolj, bănuit de săvârşirea infracţiunii de tăinuire. 

Cercetările continuă, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de furt şi tăinuire, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu-Jiu“, au transmis reprezentanţii Poliţiei Gorj.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite