Bărbatul acuzat că a comis crima din cazul Ţundrea, de negăsit

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Avram susţine că nu este vinovat
Avram susţine că nu este vinovat

Gheorghe Avram ar fi trebuit să fie adus astăzi de la Penitenciarul de Maximă Siguranţă Craiova la un nou nou termen al procesului de la Tribunalul Gorj, în care este cercetat pentru comiterea crimei de la Pojogeni, din 1992. Gardienii au coborât în timpul procesului să verifice dacă inculpatul se află în dubă.

Nici măcar Ionel Ordean, avocatul din oficiu al lui Avram, nu a ştiut ce s-a întâmplat cu clientul său. „Nu ştiu ce s-a întâmplat, nu depinde de el, penitenciarul este cel care îl aduce şi e prima dată când lipseşte, poate a avut o altă cauză în altă parte. Vrem să cerem audierea a încă doi martori", a spus Ionel Ordean.

Uimit de această situaţie a fost şi judecătorul de caz, Gheorghe Constantinescu. „Unde e Avram?“, i-a întrebat magistratul pe gardienii care au adus în boxă şi alţi arestaţi. Imediat, aceştia au coborât din nou la dubă pentru verificări şi s-au întors cu acelaşi răspuns, că nu figurează pe listă, motivul fiind deocamdată necunoscut.

Lipsa de procedură a dus la acordarea unui nou termen pe 13 decembrie, când magistraţii vor afla şi ce pedepse a mai executat inculpatul până în prezent. Bărbatul de 42 de ani, din Comăneşti, nu recunoaşte crima pentru care Marcel Ţundrea a stat nevinovat timp de 12 ani după gratii, pentru violarea şi uciderea unei fetiţe înanul 1992, la Pojogeni.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite