Au pescuit ilegal în perioada de prohibiţie şi cu unelte interzise. Braconierii au fost prinşi cu zeci de kilograme de peşte

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Braconierii s-au ales cu dosare penale
Braconierii s-au ales cu dosare penale

Trei vâlceni s-au ales cu dosare penale pentru pescuit pescuit ilegal în perioada de prohibiţie şi deţinere şi utilizare uneltele de pescuit interzise de lege.

Aceştia au fost depistaţi în trafic de către poliţiştii rutieri în zona Bârseşti. „A fost identificată cantitatea de 36,5 kg peşte, o barcă pneumatică cu vâsle, 12 plase cu fir textil şi polimeric, în lungime totală de 744 m şi alte unelte de pescuit a căror deţinere şi utilizare este interzisă. În autoutilitară se mai aflau doi tineri de 20 de ani şi un tânăr de 19 ani, toţi din judeţul Vâlcea, care în urma cercetărilor efectuate a reieşit faptul că aceştia au pescuit ilegal în apele râului Cerna, în perioada de prohibiţie, fără a deţine licenţă sau autorizaţie de pescuit. Cercetările continuă cu suspecţii în stare de libertate, iar cantitatea de peşte şi uneltele de pescuit au fost ridicate în vederea confiscării“, se arată într-un comunicat al Poliţiei Gorj.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite