Aleşii gorjeni deţin averi colosale

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Robert-Dorin Filip, cel mai tânăr consilier judeţean cu o avere de invidiat
Robert-Dorin Filip, cel mai tânăr consilier judeţean cu o avere de invidiat

Aleşii gorjeni au o situaţie financiară solidă. Unii dintre ei au reuşit să acumuleze averi impresionante, în urma afacerilor pe care le-au derulat.

Robert-Dorin Filip, în vârstă de numai 27 de ani, consilier judeţean, este fiul primarului oraşului Rovinari. În ciuda vârstei, acesta a reuşit să acumuleze o avere de invidiat.
Vicepreşedintele Partidului Poporului-Dan Diaconescu din Gorj deţine o colecţie de ceasuri şi bijuterii, estimată în declaraţia de avere, la aproape 3,5 miliarde de lei vechi. Robert Dorin Filip deţine şi un autoturism marca BMW, fabricat în anul 2006. Consilierul judeţean ales pe lista PP-DD deţine două terenuri în municipiul Târgu Jiu, în suprafaţă de peste 1,7 hectare şi alte două terenuri în comuna Dăneşti, de lângă Târgu Jiu, în suprafaţă de aproape un hectar. Averea celui mai tânăr consilier judeţean nu se opreşte aici. Filip junior mai deţine două apartamente în oraşul Rovinari, care este păstorit de tatăl lui, şi două spaţii comerciale în aceeaşi localitate.
Potrivit declaraţiei de avere, Robert-Dorin Filip este acţionar la două firme: Tele 3 Media SRL şi Solariatumb. Acesta mai patronează şi clubul de noapte “XS” din Rovinari, care este printre cele mai căutate din judeţul Gorj.

Dan Vâlceanu, un tânăr cu o avere impresionantă

Şi pedelistul Dan Vâlceanu, consilier judeţean, este unul dintre cei mai înstăriţi aleşi gorjeni. Acesta deţine cinci terenuri intravilane în comuna Runcu, Timişoara şi în comuna Valiug, din Caraş Severin. Dan Vîlceanu mai are două case în comuna Runcu, spaţii comerciale sau de producţie în suprafaţă de aproape 2000 metri pătraţi în Timişoara şi o casă de vacanţă în localitatea Valiug.

Daviţoiu, cel mai bogat consilier local

Nicolae Daviţoiu, consilier local al municipiului Târgu Jiu, are o avere impresionantă. Acesta deţine cinci terenuri intravilane, două case şi tre apartamente, precum şi bijuterii în valoare de 20.000 de euro. Acesta este om de afaceri. Firma acestuia deţine un complex turistic în Arcani, un restaurant în Parcul Central din Târgu Jiu şi mai multe spaţii comerciale.

Weber, deputatul cu Kawasaki

Mihai Weber (PSD) este la primul mandat în Camera Deputaţilor, dar este un om de afaceri cu mare experienţă. Acesta deţine două case în Târgu Jiu, două terenuri intravilane şi un teren forestier de aproape 90.000 metri pătraţi. Parlamentarului îi place viteza, astfel că acesta deţine o motocicletă Kawasaki.

Dian Popescu, senatorul cu hotel de trei stele

Senatorul liberal Dian Popescu, preşedinte al PNL Gorj, este unul dintre cei mai cunoscuţi afacerişti gorjeni. Acesta deţine societatea de construcţii Maserati. Recent, peste zece foşti salariaţi au protestat pentru că nu şi-au primit salariile pe ultimele două luni. Acesta deţine o casă în localitatea Ţicleni, un apartament în Târgu Jiu şi o casă de vacanţă la Rânca. Firma acestuia deţine un complex turistic în Ţicleni, care include un hotel de trei stele şi mai multe piscine.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite