Alegeri parlamentare 2016. Un sibian a votat la Târgu Jiu, iar liberalii i-au reclamat pe pesedişti că au continuat campania în mediul online

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Alegeri parlamentare 2016 Gorj. Doar câteva incidente minore au fost semnalate în judeţul Gorj, cu ocazia alegerilor generale.

Alegeri parlamentare 2016 Gorj. Procesul electoral s-a desfăşurat fără incidente majore. La o secţie de votare din comuna Scoarţa, localitatea Bobu, reprezentantul unui partid a sesizat că nu i se permite prezenţa în secţie, pentru că nu poartă ecuson în piept. 

Un alt incident electoral a fost înregistrat la Târgu Jiu. Un cetăţean din Sibiu a votat la Secţia de votare nr. 4, din Târgu Jiu, deşi nu avea voie să voteze decât în localitatea sau în judeţul de domiciliu. Incidentul a fost raportat la Biroul Electoral Judeţean. 

Alegeri parlamentare 2016 Gorj: Liberalii au sesizat BEJ

Liberalii gorjeni au reclamat PSD la Biroul Electoral Judeţean Gorj pentru că au continuat în mediul online campania electorală. Judecătorul Doina Săvulescu, preşedintele BEJ Gorj, a declarat că sesizarea a fost înregistrată, urmând să se facă verificări, iar rezultatul va fi comunicat în 48 de ore de la sesizare.

 doilea incident electoral din judeţul Gorj a fost înregistrat la Târgu Jiu. Un cetăţean din Sibiu a votat la Secţia de votare numărul 4, din Târgu Jiu, deşi nu avea voie să voteze decât în localitatea sau în judeţul de domiciliu. Incidentul a fost raportat la Biroul Electoral Judeţean. În mod normal votul este nul.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite