Zeci de capre, arse de vii într-un incendiu produs într-un adăpost de animale din Moreni  FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
incendiu animale Moreni

Zeci de animale şi-au găsit sfârşitul în chinuri groaznice într-un incendiu produs, marţi, în Moreni. La locul evenimentului au fost mobilizate 3 autospeciale de stingere cu apă şi spumă şi o ambulanţă SMURD.

Incendiul se manifesta generalizat la un adăpost de animale şi la nivelul acoperişului a două anexe care se aflau în imediată vecinătate a adăpostului. Pompierii de la Detaşamentul Moreni au fost solicitaţi şi au intervenit pentru stingerea unui incendiu în comună ÎL Caragiale.

„S-a acţionat timp de peste două ore pentru stingerea flăcărilor. În acelaşi timp au fost protejate un alt adăpost de animale şi depozitul de nutreţuri. În adăpostul de animale se aflau peste 200 de animale mici (capre) şi 3 animale mari (vaci). Au fost surprinse de flăcări un animal de talie mare şi 35 de talie mică, care nu au putut fi salvate. La sosirea echipajelor de pompieri mare parte din animalele din interior au fost evacuate de îngrijitori”, au precizat salvatorii.

De asemenea, o femeie de 49 de ani, îngrijitor, a suferit un atac de panică şi a fost intoxicată cu fum. Aceasta a fost preluată de echipajul de paramedici SMURD şi i s-au acordat îngrijiri medicale, dar a refuzat transportul la spital. 

În sprijinul pompierilor au acţionat şi 3 voluntari din cadrul SVSU ÎL Caragiale. Alimentarea cu apă a autospecialelor de intervenţie s-a realizat din reţeaua de hidranţi a comunei.

incendiu animale Moreni
incendiu animale Moreni
incendiu animale Moreni
incendiu animale Moreni
incendiu animale Moreni
incendiu animale Moreni
Târgovişte



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite