VIDEO Razie în şase săli de fitness din Târgovişte pentru potolirea a două clanuri rivale

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Opt persoane au fost conduse la sediul poliţiei, în vederea continuării cercetărilor
Opt persoane au fost conduse la sediul poliţiei, în vederea continuării cercetărilor

Şase săli de fitness din Târgovişte au fost verificate, miercuri, 15 noiembrie, în cadrul unei acţiuni ample pentru prevenirea şi combaterea faptelor antisociale, în special a celor comise cu violenţă. Opt persoane au fost duse la poliţie, în urma unei acţiuni ample pentru prevenirea faptelor cu violenţă.

Substratul acestei razii de amplare, la care au fost chemaţi inclusiv mascaţii, este acela că două clanuri rivale, conduse Ghenosu şi Sacagiu, s-ar afla pe punctul de a se încăiera, potrivit unor surse judiciare. 

Poliţiştii au legitimat 39 de persoane, au întocmit un dosar penal pentru infracţiunea de port fără drept de obiecte periculoase şi au condus opt persoane la sediul poliţiei în vederea continuării cercetărilor. 

"În cadrul acţiunii, au fost efectuate verificări la şase săli de fitness şi au fost legitimate 39 de persoane. Pentru neregulile descoperite, poliţiştii au aplicat 5 sancţiuni contravenţionale, în valoare de 2.080 de lei, dintre care 4 au fost pentru nerespectarea prevederilor Legii 61/1991 privind ordinea şi liniştea publică. Totodată, a fost întocmit un dosar penal pentru comiterea infracţiunii de “port fără drept, la adunări publice, manifestări cultural-sportive, în locuri special amenajate şi autorizate pentru distracţie ori agrement sau în mijloace de transport în comun, de obiecte periculoase”, faptă prevăzută şi pedepsită de art. 372 din Codul Penal. Opt persoane au fost conduse la sediul poliţiei, în vederea continuării cercetărilor", se arată într-un comunicat al IPJ Dâmboviţa. 

Florin Ghinea, zis Ghenosu, a ieşit din închisoare anul trecut pentru bună purtare. Decizia a fost luată de Tribunalul Vrancea, care a menţinut soluţia pe care o dăduseră şi magistraţii Judecătoriei Focşani.

El avea de executat 10 ani de închisoare, dar în cele din urmă a executat doar şapte. Se pare că Ghenosu ar fi fost eliberat pentru că a muncit pe perioada detenţiei şi astfel a dovedit că a fost reeducat.

Fiul său, Vicenţiu, are şi el probleme cu legea. Tânărul de 21 de ani este acuzat de comiterea infracţiunilor de proxenetism şi instigare la mărturie mincinoasă, fapte comise în cursul acestui an.

Fiul lui Ghenosu a fost reţinut  recentde poliţiştii specializaţi în investigaţii criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Târgovişte.  

Târgovişte



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite