VIDEO Primarul Boriga a inaugurat, împreună cu fiul său, noile hidrobiciclete cu care se pot plimba târgoviştenii pe Lacul Chindiei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cu puţin timp înainte de sărbătoarea copiilor, 1 iunie, primăria Târgovişte a dat în folosinţă, împreună cu fiul său şi şeful de la Salubritate, noile ambarcaţiuni disponibile tuturor pe Lacul Chindiei. Vorbim de hidrobiciclete şi bărci cu vâsle, toate noi, aduse direct din Italia.

"Am inaugurat o investiţie pe care primăria a prevăzută în bugetul pe 2013. Este vorba de hidrobiciclete şi bărci cu vâsle pentru agrementul, divertismentul târgoviştenilor. Mişcare în aer liber este de două ori mai benefică pentru organism şi gradul de atractivitate pe care le au aceste moderne ambarcaţiuni, îi va face pe târgovişteni, fie că sunt părinţi, copii sau bunici, să zâmbească şi să se simtă bine", a declarat primarul Gabriel Boriga.

Directorul Direcţiei de Salubritate spune că hidrobicicletele sunt cele mai moderne la ora actuală şi merită încercate, mai ales că preţul nu va fi modificat, în ciuda acestei investiţii.

"Sunt cele mai bune amabrcaţiuni de pe piaţă, la momentul acesta. Sunt nişte hidrobiciclete italiene, la fel şi bărcile. În jur de 2.200 de euro bucata au costat. Am vrut să luăm ceva de calitate, pentru că ne-am săturat să luăm lucruri ieftine care se strică foarte repede şi am stabilit cu domnul primar şi cu conducerea primăriei, să luăm nişte lucruri de calitate", a declarat Dănuţ Badea, directorul Direcţiei de Salubritate din cadrul primăriei Târgovişte.

Direcţia nu se va opri aici. Va amenaja în perioada următoare şi pontonul de pe lac.

Târgovişte



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite