VIDEO Peste 47.000 de ouă fără acte, aduse din Polonia şi depozitate în condiţii neconforme, confiscate de poliţişti

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Poliţiştii au ridicat, în vederea  confiscării,  peste 47 500  de ouă, depozitate fără respectarea normelor sanitar veterinare. Captura a fost făcută, luni, de poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigare a Fraudelor Dâmboviţa, cu sprijinul specialiştilor din cadrul Direcţiei  Sanitar Veterinare şi Gărzii Financiare Dâmboviţa.

Oamenii legii au desfăşurat  o acţiune  pe linia verificării legalităţii aprovizionării şi comercializării de ouă de consum din Polonia.

„În urma verificărilor efectuate în cadrul mai multor societăţi comerciale, ce aveau  puncte de depozitare  în localitatea Crevedia, s-a constatat încălcarea normelor sanitar veterinare privind trasabilitatea produselor şi a normelor fiscale privind întocmirea documentelor de gestiune, fiind aplicate sancţiuni contravenţionale în cuantum de 14 000 lei. De asemenea, a fost dispusă confiscarea cantităţii de 47.520 de ouă, în valoare de 12.000 lei, pentru care nu au fost respectate normele sanitar veterinare privind trasabilitatea produselor de origine animală”, a declarat agentul Raluca Florescu, purtătorul de cuvânt al IPJ Dâmboviţa.

Întrega cantitate de ouă a fost importată de trei firme private, într-un depozit din Crevedia, judeţul Dâmboviţa.

Târgovişte



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite