VIDEO Patru tineri din Nucet, arestaţi preventiv pentru 30 de zile. Au băgat doi bărbaţi în spital

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Unul dintre bărbaţi a ajuns cu răni grave la spital. FOTO: targovistenews.ro
Unul dintre bărbaţi a ajuns cu răni grave la spital. FOTO: targovistenews.ro

Potrivit IPJ Dâmboviţa, cei patru tineri acuzaţi că au bătut doi bărbaţi din Nucet, pe care i-au băgat în spital, au primit mandate de arestare preventiva pentru 30 de zile.

Mai mulţi indivizi au băgat în spital doi bărbaţi, de 30 şi 52 de ani, pe motiv că unul dintre ei a dat cu maşina peste berile înşirate pe asfalt ale agresorilor. Poliţia a reţinut, până acum, patru suspecţi. A fost nevoie de intervenţia mascaţilor pentru aplanarea conflictului.

    

Scandalul s-a petrecut, vineri, în comuna dâmboviţeană Nucet. Un şofer de 52 de ani a dat cu maşina peste berile unor indivizi care beau şi stăteau pe partea carosabilă. Nu se ştie dacă a făcut acest lucru intenţional sau nu. Cert este că marea sa greşeală a fost să oprească şi să le ceară socoteală celor care ocupau şoseaua. De aici a pornit tărăboiul. Mai mulţi indivizi au sărit la bătaie pe bietul şofer, electrician de meserie.

În apărarea şoferului a sărit un amic, un bărbat de 30 de ani, care se afla în zonă şi a văzut toată scena. În acel moment, fratele unuia dintre agresori a sărit cu sabia la bătaie şi l-a tăiat pe mână pe tânăr. Ambii bărbaţi sunt acum internaţi la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Târgovişte.

VIDEO Scandal monstru în Nucet. Doi bărbaţi au ajuns la spital. Unul este tăiat cu sabia
VIDEO Scandal monstru în Nucet. Doi bărbaţi au ajuns la spital. Unul este tăiat cu sabia

Primarul comunei nu îşi aduce aminte când a mai avut loc un asemenea scandal în localitatea sa.

Cei patru bărbaţi arestaţi au vârste cuprinse între 21 şi 27 de ani şi sunt acuzaţi de săvârşirea infracţiunilor de lovire sau alte violenţe şi tulburarea ordinii si linistii publice.

Târgovişte



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite