VIDEO Mesaje emoţionante transmise de colegii lui Robert, elevul mort la ora de sport, pe Facebook: “Ieri erai cu mine, azi nu mai eşti...”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Primele dată arată că elevul de 18 ani ar fi avut afecţiuni cardiace, respectiv suflu sistolic, iar medicul de familie i-ar fi permis să participe la orele de sport.
Primele dată arată că elevul de 18 ani ar fi avut afecţiuni cardiace, respectiv suflu sistolic, iar medicul de familie i-ar fi permis să participe la orele de sport.

Colegii şi prietenii lui Robert Diaconescu, elevul de 17 ani, mort la ora de sport, chiar pe terenul de handbal, sunt aproape de cel care până azi, era printre ei. Facebook-ul s-a umplut de mesaje emoţionante la adresa celui numit de ei “chinezul”.

“R.I.P ...rămas bun dragul nostru coleg....nu te vom uita niciodată! Să ai grijă de tine acolo sus! Dumnezeu să te odihnească în pace!!!  :((((((((((“, scrie unul dintre colegii lui Robert.

“Vei rămâne o viaţă întreagă în mintea mea prietene !!! Încă nu-mi vine să cred că pleci de lângă mine fără să mă saluţi ... aşa cum obisnuiai să faci :((((((“, spune cel mai bun prieten al lui “chinezului”.

Robert Diaconescu a fost elev în clasa a XII-a de la Colegiul Naţional "Nicolae Titulescu" din Pucioasa, judeţul Dâmboviţa. Colegii săi de clasă nu ştiau că suferă de o afecţiune a inimii.

“Astăzi am aflat că avea probleme de inimă şi că era vorba şi despre o criză de epilepsie. În condiţiile astea nu cred că avea voie să facă sport. A venit cu o scutire că este apt să facă sport şi l-au lăsat să facă. Nu mi-a spus niciodată că are probleme cu inima sau ceva de genul ăsta”, ne-a povestit colega sa de bancă.

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Dâmboviţa, Alexandra Niculae, a spus că elevului de 18 ani i s-a făcut rău la ora de sport, iar asistenta medicală a liceului a intervenit pentru a-i acorda primul ajutor şi a sunat la 112, chemând o ambulanţă.

Camerele de supraveghere din curtea Colegiul Naţional "Nicolae Titulescu" din Pucioasa au surprins agitaţia iscată imediat după ce Robert s-a prăbuşit în sala de sport a liceului.
 

Sâmbătă, Robert ar fi împlinit 18 ani şi se pregătise deja de majorat. Învitase foarte mulţi colegi de clasă şi prieteni apropiaţi pentru a-i fi alături într-un moment important al existenţei sale.

“Chiar nu făcea efort peste limită. Medicul i-a indicat să facă la limitele umane. Eu aşa l-am născut. Am fost la Bucureşti la un medic specialist şi mi-au spus să îl lăsăm să crească, să ajungă la maturiatate, ca să poată să îi pună o valvă. Nu are nu are niciun fel de problemă să facă efort. Medicii ne-au spus că dacă oboseşte să stea pe bancă dacă are nevoie de ceva. Suntem distruşi. Îi făceam majoratul sâmbătă. Invitase deja colegi, o grămadă de oameni”, a declarat mama lui Robert.

Primele dată arată că elevul de 18 ani ar fi avut afecţiuni cardiace, respectiv suflu sistolic, iar medicul de familie i-ar fi permis să participe la orele de sport.

„Elevul a fost resuscitat timp de 45 de minute şi dus la spital, unde s-a constatat decesul“, a precizat reprezentatul Poliţiei.La rândul său, purtătorul de cuvânt al Spiutalului Judeţean din Târgovişte, Elena Ionescu, a spus că elevul de 18 ani a fost adus la Unitatea de Primiri Urgenţe în stop cardio-respirator şi cu tensiune 0, iar manevrele de resuscitare nu au avut rezultat.

PE ACEEAŞI TEMĂ:

FOTO Durere mare în sânul familiei Diaconescu. Robert, elevul care a murit în timpul orei de sport, îşi serba majoratul sâmbătă

Un elev de 18 ani din Pucioasa a murit după ce i s-a făcut rău în timpul orei de sport

Târgovişte



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite