Un elev de 18 ani din Pucioasa a murit după ce i s-a făcut rău în timpul orei de sport

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Elevul a decedat la spital după ce a fost transportat cu o ambulanţa de la liceu
Elevul a decedat la spital după ce a fost transportat cu o ambulanţa de la liceu

Un elev în clasa a XII-a de la Colegiul Naţional "Nicolae Titulescu" din Pucioasa, judeţul Dâmboviţa, a murit, marţi, la Spitalul Judeţean, unde a fost transportat după ce i s-a făcut rău la ora de sport. Primele  date arată că tânărul de 18 ani avea probleme cardiace.

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Dâmboviţa, Alexandra Niculae, a spus că elevului de 18 ani i s-a făcut rău la ora de sport, iar asistenta medicală a liceului a intervenit pentru a-i acorda primul ajutor şi a sunat la 112, chemând o ambulanţă.

„Elevul a fost resuscitat timp de 45 de minute şi dus la spital, unde s-a constatat decesul“, a precizat reprezentatul Poliţiei.La rândul său, purtătorul de cuvânt al Spiutalului Judeţean din Târgovişte, Elena Ionescu, a spus că elevul de 18 ani a fost adus la Unitatea de Primiri Urgenţe în stop cardio-respirator şi cu tensiune 0, iar manevrele de resuscitare nu au avut rezultat.

Robert diaconescu

Primele dată arată că elevul de 18 ani ar fi avut afecţiuni cardiace, respectiv suflu sistolic, iar medicul de familie i-ar fi permis să participe la orele de sport.

PE ACEEAŞI TEMĂ:

VIDEO Mesaje emoţionante transmise de colegii lui Robert, elevul mort la ora de sport, pe Facebook: “Ieri erai cu mine, azi nu mai eşti...”

FOTO Durere mare în sânul familiei Diaconescu. Robert, elevul care a murit în timpul orei de sport, îşi serba majoratul sâmbătă

Târgovişte



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite