VIDEO Gelozie dusă la extrem. Un profesor de sport îşi bate iubita, cadru didactic, de faţă cu elevii. Victima, salvată de directorul unităţii şcolare

0
0
Femeia spune că nu va depune plângere împotriva profesorului pentru că îi este milă de el, dar nu îl va ierta
Femeia spune că nu va depune plângere împotriva profesorului pentru că îi este milă de el, dar nu îl va ierta

Un profesor de sport, din comuna dâmboviţeană Hulubeşti, şi-a ieşit din minţi când a aflat că iubita sa, profesoara de fizică din aceeaşi localitate, l-ar fi înşelat. Nu a ţinut cont că aceasta se afla la o serbare de 1 iunie, alături de zeci de elevi şi a lovit-o pe profesoară.

Totul a fost înregistrat de o cameră de supraveghere amplasată în centrul comunei. Profesorul, în vârstă de 25 de ani, a bătut-o în văzul tuturor pe doamna de fizică, cu 5 ani mai mare, pentru că ar fi aflat că are o altă aventură. 

Nu a ţinut cont că în jurul său este atâta lume, printre care şi zeci de copii. S-a dus glonţ la ea şi doar directorul a scăpat-o pe profesoară din mâinile agresorului. 

Femeia spune că nu va depune plângere împotriva profesorului pentru că îi este milă de el, dar nu îl va ierta.

"El ştie cel mai bine ce s-a întâmplat. Nu am de gând să îl dau în judecată, pentru că am suflet, sunt om. Presupun că a fost o greşeală şi a avut o scăpare, o criză de gelozie care nu îşi avea rostul. L-am înţeles datorită familiei lui. Eu rău nu pot să fac, chiar dacă sunt victimă în cazul acesta. E urât ce mi s-a întâmplat. Sunt dispusă să îl iert, dar nu voi relua relaţia cu el", ne-a spus profesoara de fizică.

Profesorul rănit în amorul propriu a mai fost implicat şi în alte scandaluri. S-a mai bătut cu un alt învăţător din aceeaşi comună.  

"E foarte rău că incidentele personale se rezolvă de faţă cu copiii. Am fost informat de domnul director că  a avut loc un incident acolo şi până la momentul acesta nu am reuşit să ajungem la şcoala din Hulubeşti. Cele două cadre didactice riscă una dintre cele 7 sancţiuni, de la o simpă mustrare, până la desfacerea contractului de muncă, dar nu cred că e atât de grav", a declarat prof. Sorin Ion, inspector general ISJ Dâmboviţa.

bataie profesori
Mai multe - Târgovişte

Ultimele știri

adevarul de weekend jpeg anunt adevarul jpeg

Cele mai citite