VIDEO / FOTO Târgoviştenii s-au trezit cu noaptea în cap ca să prindă reducerile de la supermarket

0
Publicat:
Ultima actualizare:

De parcă nu s-ar fi săturat de aglomeraţia din ultimele zile ale lui 2013, târgoviştenii s-au aşezat din nou la coadă. De data aceasta pentru a prinde reducerile oferite de un cunoscut supermarket. Oamenii au cumpărat mai ieftin lenjeriile de pat, măturile electrice, apa, detergenţii, cuptoarele electrice, husele de maşini şi pâinea.

Cei mai mulţi s-au aşezat la coadă cu două ore înainte de deschidere supermarketului, iar când au intrat, s-au imbulzit strivindu-se unii pe alţii.

„Ştiam mai de mult de propoţii, dar am văzut şi aseară la televizor. Pe mine mă interesa o perie electrică şi am găsit-o mai ieftină. Mi-am luat exact ce îmi trebuia şi am plecat", ne-a spus un domn.

Cei care nu au mai apucat produsele reduse, nu au plecat însa cu mâna goală. Au mai cumpărat apă minerală, fructe sau sucuri.

"Eu voiam să iau nişte apă plată, dar nu am mai găsit la promoţie. Era multă lume şi nu am mai apucat. Am luat până la urmă pentru că aveam nevoie", ne-a povestit o târgovişteancă în vârstă de 50 de ani.

Târgovişte



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite