VIDEO Căutări disperate pentru un bărbat dispărut de acasă de aproape o săptămână

0
Publicat:
Ultima actualizare:
La data dispariţiei, Ionel purta blugi şi o geacă de culoare albastru închis.
La data dispariţiei, Ionel purta blugi şi o geacă de culoare albastru închis.

Poliţiştii din Găeşti efectueză ample căutări în comuna dâmboviţeană Corbii Mari, pentru găsirea unui bărbat de 46 de ani, care a plecat de acasă vineri, 6 octombrie, la un târg din Teleorman şi nu s-a mai întors. Ionel Zanfir este căutat acum prin pădurile din zonă.


UPDATE: Bărbatul a fost depistat în Bucureşti, în zona unor supermarketuri. Soţia sa urmează se ducă să îl ia din Bucureşti şi apoi să se prezinte cu el la Poliţia Găeşti pentru declaraţii.  

Ionel Zanfira plecat de acasă către un obor din Sârbeni, judeţul Teleorman. Acesta voia să vândă calul şi căruţa, cu care s-a înhămat la drum. 

La zece ore după plecarea bărbatului, calul s-a întors singur acasă, legat de căruţă, iar acest lucru le-a înspăimântat pe rudele, care au sunat imediat la poliţie, să anunţe dispariţia. Acum, anchetatorii caută în pădurile din zonă, pentru a-l găsi pe bărbat.

La data dispariţiei, Ionel purta blugi şi o geacă de culoare albastru închis. Cei care pot oferi informaţii despre bărbatul dipărut sunt rugaţi să anunţe imediat poliţia.

Târgovişte



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite