Ucigaşul compozitorului Ioan Luchian Mihalea va fi eliberat miercuri din Penitenciarul de Vipuri de la Găeşti, după 21 de ani de detenţie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Judecătoria din Găeşti a admis propunerea de eliberare condiţionată pentru Nelu Florian Gavrilă, condamnat pentru uciderea lui Ioan Luchian Mihalea. Decizia mai poate fi atacată cu recurs, dar surse din penitenciar spun că bărbatul ar urma să fie eliberat miercuri, 18 februarie.

Nelu Florian Gavrilă a fost condamnat pe viaţă şi a încercat si anul trecut să obţină eliberarea condiţionată. Atunci i-a fost respinsă cererea. Ucigaşul a arătat, prin avocatul său, că s-a purtat exemplar în cei 21 de ani de carceră şi a cerut să fie eliberat pentru bună purtare. Judecătoria din Găieşti a adminis propunerea penitenciarului de eliberare condiţionată a bărbatului. Gavrilă se află acum la Penitenciarul de Vipuri din Găieşti. Aici au fost închişi mulţi oameni cu stare care au ajuns să aibă problem cu legea, printre ei fiind şi Victor Babiuc.

Ioan Luchian Mihalea, dirijorul Grupului Song şi Minisong, a fost ucis cu bestialitate la vârsta de 42 de ani. El a fost asasinat în apartamentul său din Bucureşti de doi tineri pe care Mihalea îi cunoştea. Cei doi criminali, Nelu Florian Gavrilă şi Ionel Păun, care voiau să-l jefuiască, au fost condamnaţi în 1994 la închisoare pe viaţă.

Târgovişte



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite