Stewardesa română de la Emirates care luptă pentru Miss Olympia. Trăieşte în Dubai şi i-a fascinat pe arabi cu trupul ei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Andreea trăieşte în dubai alături de iubitul ei, Nino Barbu, fost sportiv - căpitanul echipei naţionale de rugby în 7 FOTO Facebook
Andreea trăieşte în dubai alături de iubitul ei, Nino Barbu, fost sportiv - căpitanul echipei naţionale de rugby în 7 FOTO Facebook

Andreea Cristina Căzăceanu a părăsit România în urmă cu cinci ani şi s-a angajat ca stewardesă la compania Emirates. În timpul liber, însă, lucrează intens la sală pentru a deveni cea mai bună din lume la fitness.

Adreea Cristina Căzăceanu

Andreea Cristina Căzăceanu, are 29 de ani şi este originară din Târgovişte. De mică şi-a dorit să devină pilot.

"Încă din liceu am fost pasionata de aviaţie, îmi doream să devin pilot, am urmat cursurile de Inginerie Aerospaţială în cadrul Universităţii Politehnică Bucureşti timp de un an, dar din motive financiare a trebuit să renunţ şi să mă mut la Academia de Studii Economice la distanţă. În Dubai am plecat în 2011. Am plecat pentru că îmi doream să fac ceva mai mult, aveam ambiţii mai mari pentru viaţa mea, simţeam că pot mai mult decât jobul meu de bugetară de la vremea respectivă (coordonator referent la Federaţia Română de Judo). Pur şi simplu simţeam că mă plafonez! Îmi doream să văd lumea, să călătoresc”, spune ea.

Iniţial, a obţinut un job de Relaţii Publice la un resort hotelier din Cipru, prin programul Work&Travel, dar unele lucruri nu au decurs aşa cum şi-ar fi dorit ea şi a renunţat, dar drumurile au dus-o către Dubai.

“Nimic nu mai contează dacă hainele stau pe tine ca pe gard”

Pentru Andreea fitnessul este o pasiune veche, tânăra participând constant la competiţii. Ţinta ei este titlul de Miss Olympia. A cucerit capitala mondială a huzurului, Dubai, la Universal Muscle Fitness and Fashon  – Amateur Championship 2016, unde a obţinut medalia de aur.

“Am fost totul timpul o persoană foarte activă, încă de mică fiind pasionată de diferite sporturi şi nelipsind vreodată de la ora de educaţie fizică, sau poate că din vina fraţilor mei, pentru că acasă ne uităm la tv numai la programe sportive. Oare câţi dintre noi ne uităm dimineaţă în oglindă şi suntem nemulţumiţi de cum arătăm? Nimic nu poate să se compare cu strălucirea şi încrederea ce ţi-o oferă un corp sănătos şi o minte echilibrată, personal cred că oricâte diamante, aur, haine de firmă poţi avea nu valorează nimic dacă stau pe tine ca pe gard, şi nu doar asta, un corp sănătos reflectă disciplină şi respect faţă de tine”, crede Andreea.

Adreea Cristina Căzăceanu


 

Refuză bucate de 5 stele şi îşi prepară singură mâncarea

Spune că i-ar trebui două vieţi şi o zi de 48 de ore ca să îşi poată îndeplini toate obiectivele de pe listă. “Pentru a le putea face pe amândouă îmi trebuie o disciplină de armată, deobicei împachetez bucătăria în valiză. Ai zice că e un paradox că îmi gătesc mâncarea în camera de hotel, hoteluri de 4 şi 5 stele care servesc numai mâncăruri alese, dar care nu întotdeauna sunt sănătoase sau nu se mulează pe dieta mea”, spune campioana la fitness.

Andreea este fericită cu actualul loc de muncă, care îi oferă mai mult decât o siguranţă financiară. 

“Nu am atât de multe satisfacţii sufleteşti. Că să ajungi la performanţă trebuie să investeşti foarte mulţi bani şi mai ales în fitness. Extrem de mulţi bani se duc pe nutriţie şi am noroc că am acest job care mă ajută să îmi susţin financiar această pasiune, dar şi muncesc enorm de mult”.

Adreea Cristina Căzăceanu


 

Trei antrenamente pe zi 

“Pregătirea pentru competiţii este una foarte grea şi implică o dietă drastică şi strictă, iar de multe ori fac şi 3 antrenamente pe zi. Nici nu ştiu ce e aia oboseală. Eu nu am programul unui om normal, odată lucrez ziua, altă dată noaptea, altă dată nopţii la rând, când alţii dorm eu mă antrenez şi tot aşa. Momentan am avut câteva zile de răgaz după competiţie, dar am intrat înapoi în ritm deoarece plănuiesc să particip o altă competiţie, ori Olympia San Marino ori Olympia Hong Kong”. 

Se antrenează din greu a ajuns să fie invidiată chiar şi de bărbaţi pentru că are un corp sculptat. “Câteodată sunt invidioşi pentru că am mai mulţi muşchi ca ei. Sunt admirată şi apreciată. Oamenii sunt foarte surprinşi, mai ales în Dubai, să vadă fete cu muşchi aşa că inevitabil întorc privirile pe unde aş merge. Chiar este foarte funny să mă uit câteodată la feţelor lor surprinse”.

Adreea Cristina Căzăceanu
Adreea Cristina Căzăceanu

Târgovişteanca este de părere că totul se poate încloui pe lumea asta, mai puţin un un corp sănătos. “Ai un singură şansă, doar o singură viaţă! De ce ai avea grijă mai mult de o maşină decât de corpul şi sănătatea ta? De aceea cred că o persoană cu o viaţă activă este mult mai împlinită şi fericită pe toate planurile pentru că starea de bine vine din interior”. 

Chiar dacă Dubaiul este un oraş frumos şi luxos, Andreea spune că nu are timp să îşi cheltuie banii câştigaţi pentru că nu îi permite programul. Iubeşte marea, dar abia ajunge să o vadă.  

Trăieşte alături de iubitul ei, Nino Barbu, fost sportiv - căpitanul echipei naţionale de rugby în 7, declarat în 2012 cel mai bun jucător din ţară. El este acum antrenor personal şi îi pregăteşte pe poliţiştii din Dubai.

Târgovişte



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite