Show "Made in Israel"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Shay Doron a fost vedeta primului meci al semifinalei cu Satu Mare, aportul ei fiind decisiv în obţinerea victoriei de către MCM

MCM Târgovişte a câştigat primul meci al semifinalei cu CSM Satu Mare, scor 94-59 (24-20, 15-9, 37-9, 18-21). Primele 15 minute ale confruntării au fost extrem de echilibrate, Satu Mare ţinându-se în coasta târgoviştencelor până la 29-29.
Atunci a intrat în scenă israelianca Shay Doron, care a transformat 6 aruncări din afara semicercului şi a hotărât practic soarta confruntării. "Astăzi am nimerit eu, dar poate la meciul următor o altă jucătoare va fi cea căreia îi vor intra toate aruncările", a declarat modestă Shay Doron, care a înscris 25 de puncte.

Fleşeriu este resemnat

După meci, tehnicianul formaţiei din Satu Mare, Dan Fleşeriu a spus, resemnat, că nu-şi face nicio speranţă că va putea să învingă MCM-ul în meciul 2. "Partida de acasă va reprezenta pentru noi un antrenament foarte bun pentru finala mică. Obiectivul nostru este obţinerea medaliilor de bronz. MCM câştigă şi atunci când joacă foarte prost. Pur şi simplu nu avem nicio şansă", a spus Fleşeriu.

Semifinalele diviziei A la baschet feminin se dispută după sistemul "cel mai bun din trei meciuri", iar partida a doua este programată vineri, 7 mai, la Satu Mare.

Târgovişte



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite