Serviciul de Transport Public din Târgovişte are la dispoziţie o flotă de 40 de Mecerdes Citaro Hybrid. Elevii vor avea şi ei parte de microbuze electrice

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Autobuze citaro mercedes hybrid

Municipiul Târgovişte a primit încă 12 autobuze Mercedes Benz Citaro Hybrid, care au completa flota de care dispune Serviciul Public de Transport, numărul lor ajungând la 40. Autobuzele noi fac parte dintrun proiect mai amplu, în valoare de 163 de milioane de lei.

Pe lângă achiziţionarea de autobuze noi, prietenoase cu mediu, proiectul presupune şi reabilitarea coridoarelor de transport în comun: strada Gării, pasajul de lângă PAVCOM, Bulevardul Mircea cel Bătrân, Bulevardul Regele Carol sau strada Locotenent Stancu Ion. 

De asemenea, staţiile de călători din municipiul Târgovişte vor fi modernizate, independente energetic.

„Lunile trecute au fost recepţionate 28 de bucăţi, iar în această dimineaţă încă 12. Proiectul mai prespune şi implementarea unui sistem de e-tiketing şi tot ce este necesar pentru a avea un sistem public de transport local cu adevărat performant. Totodată, se lucrează la construirea unui noi autobaze, în vecinătatea Complexului Turistic de Nataţie, dar şi la staţiile de capăt”, a precizat primarul Cristian Stan.

Microbuze electrice pentru elevi

„Totodată, ca elemente pentru noul proiect, aş mai menţiona că vor fi achiziţionate microbuze electrice speciale pentru transportul elevilor în municipiul Târgovişte, toate acestea în cadrul unui nou proiect de modernizare a transportului public local târgoviştean de natură să ofere condiţii excepţionale călătorilor. Autobuzele care au venit ieri, ultimele 12 din cele 40, care au făcut obiectul contractului de furnizare încheiat cu Mercedes Benz, au aceleaşi caracteristici, acelaşi nivel de confort, inclusiv filtru antiviral, că tot suntem într-o perioadă în care cazurile cresc de COVID-19 cresc vertiginos, iată autobuzele utilizate de administraţia publică locală utilizate pe raza municipiului Târgovişte şi puse la dispoziţie târgoviştenilor există şi acest filtru antiviral”, a mai spus edilul.  

Autobuze citaro mercedes hybrid
Autobuze citaro mercedes hybrid
Autobuze citaro mercedes hybrid
Târgovişte



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite