Salariaţii Spitalului din Găeşti, aproape de disperare. "Suntem unici întreţinători de familii, care pleacă acasă cu 600 lei"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Salariaţii Spitalului din Găeşti spun că le ajung banii doar pentru plata facturilor şi pentru pâine
Salariaţii Spitalului din Găeşti spun că le ajung banii doar pentru plata facturilor şi pentru pâine

Salariaţii Spitalului din Găeşti au ajuns la limita răbdării, după ce le-au fost tăiate bonurile de masă. Oamenii spun că efectiv fac foamea, pentru că nu-şi mai permit să cumpere altceva decât pâine. Cadrele medicale acuză şi salarizarea în funcţie de vechime, care nu ţine cont de niciun criteriu.

Potrivit  cronica-gaestiului.ro , salariaţii Spitalului Găeşti i-au scris primului ministru în speranţa că le rezolva problema.

CĂTRE

PRIMUL MINISTRU

Noi, salariaţii Spitalului Orăşenesc  Găeşti, va informăm că, pe lângă salariile la limită subzistenţei, suntem văduviţi acum şi de bonurile de masă care ne aduceau o mică compensare. În ultimul Consiliu de Administraţie, s-a hotărât sistarea bonurilor de masă. Contractul cu Casă de Asigurări de Sănătate a fost mult diminuat deoarece ICM-ul nu a fost îndeplinit şi s-au pierdut mulţi bani. De asemenea, nici punctele pe ambulatoriu nu au fost îndeplinite de cabinetele O.G. şi Urologie. Menţionam că bonurile au fost prevăzute în buget prin semnarea Contractului Colectiv de Muncă de către actuală Managera a Spitalului. 

  

Este adevărat că ambulatoriul de specialitate a fost renovat, dar acest lucru s-a făcut din bani europeni. Nu este posibil că o asistentă cu 40 de ani vechime să aibă acelaşi salariu că o infirmieră sau îngrijitoare de curăţenie nou angajată. Nu sunt două asistenţe de aceeaşi vârstă şi cu aceeaşi vechime în muncă să aibă acelaşi salariu de încadrare! 

  

S-a pus problema acreditării Spitalului, care se va face în toamnă. Înţelegem, dar au fost acreditate şi alte Spitale care n-au renunţat la bonuri şi, în fond, vom fi acreditaţi, dar infometaţi???!!! 

  

Pe lângă lipsă banilor, suferim de lipsă de respect, suntem umiliţi şi batjocoriţi zilnic de Managera Spitalului a cărei calitate principală e culoarea cameleonică în funcţie de aleşii locali. 

  

Sunt salariaţi, unici întreţinători de familii, care pleacă acasă cu 600 lei. Cum poţi trăi cu această sumă, să mai întreţii şi un copil sau doi, să plăteşti facturi, să-ţi cumperi pâine??? Reţineţi, doar painea, pentru că e alimentul de bază. 

  

De fiecare dată am sperat că guvernele vor face ceva şi pentru noi. Speranţe deşarte. Toţi au nevoie de noi la vot, în rest trăim dacă putem, dacă nu, "pagubă în ciuperci"

  

Poate faceţi ceva şi pentru noi cât nu e prea târziu! 

  

Târgovişte



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite