Protestele continuă la Târgovişte, în a opta zi de la adoptarea Ordonanţei 13

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Protestele continuă la Târgovişte, în a opta zi de la adoptarea celebrei OUG 13
Protestele continuă la Târgovişte, în a opta zi de la adoptarea celebrei OUG 13

Târgoviştenii sunt chemaţi, din nou, la protest în Piaţa Tricolorului din centrul oraşului. De remarcat este faptul că numărul celor care ies în stradă este mai mic de la o zi la alta. Chiar şi-aşa, oamenii spun că nu vor renunţa la proteste, pentru că guvernanţii i-au minţit.

UPDATE ORA 20.00 Aproximativ 30 de persoane au protestat, din nou, în Piaţa Tricolorului din Târgovişte, în ciuda ploii.

Aproape 300 de persoane au protestat, luni, 6 februarie, în a şaptea zi de manifestări paşnice, în Piaţa Tricolorului din Târgovişte. "Vom continua să ieşim până îşi vor da demisia pentru că ne-au minţit. Nu se poate aşa ceva", au spus protestatarii. 

protest tgv

"Este timpul să arătăm că nu toţi suntem înroşiţi în judeţul nostru, este timpul să fim alături de marile oraşe din România! Vă aşteptăm pe platoul Prefecturii Dâmboviţa ca să spunem un mare NU clasei politice corupte! Vă aşteptăm în STRADĂ să protestăm FĂRĂ VIOLENŢĂ! #poporulfacelegea", este anunţul postat pe Facebook.

Premierul Sorin Grindeanu a fost nevoit să recunoască presiunea străzii şi a anunţat retragerea controversatei Ordonanţe de Urgenţă nr. 13, care modifică amplu legislaţia penală. Grindeanu a spus, aseară, că Guvernul se va întruni duminică pentru a găsi calea legală de a bloca actul normativ. Însă premierul nu a spus clar dacă OUG nr.13 va fi abrogată printr-o altă ordonaţă de urgenţă sau dacă doar va fi prorogată (amânată).

Târgovişte



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite