Primăria Târgovişte a lansat aplicaţia de mobil „Targoviste City App”, o platformă interactivă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
cityapp

Târgovişte City App. Primăria Municipiului Târgovişte a lansat, marţi, 28 ianuarie, aplicaţia de mobil „Târgovişte City App”. Aplicaţia mobilă este, în acelaşi timp, un ghid turistic digital şi o platformă de comunicare între cetăţeni şi Primărie.

Târgovişte City App adună într-un singur ghid digital interactiv toate informaţiile de interes din Târgovişte, de la principalele obiective turistice la structurile de agrement şi timpul liber dar şi calendarul evenimentelor dedicat atât targoviştenilor cât şi vizitatorilor oraşului.  

MODUL RAPORTĂRI INCIDENTE - Târgovişte City App 

Târgovişte City App este prima aplicaţie din România care oferă posibilitatea comunicării bidirecţionale între cetăţeni şi administraţia locală.

cityapp

„Una dintre principalele motivaţii ale Primăriei Municipiului Târgovişte în dezvoltarea aplicaţiei a reprezentat-o modulul „Raportări incidente” prin care oferă locuitorilor oraşului o linie de comunicare directă cu departamentele responsabile de administrare. Modulul „Raportări incidente” oferă posibilitatea cetăţenilor de a comunica prin mesaje directe în cadrul aplicaţiei şi de a ataşa fotografii şi fişiere. Astfel târgoviştenii vor putea sesiza în timp real problemele întâlnite în oraş legate de străzi, ordinea publică, siguranţa circulaţiei, spaţii verzi şi spaţii de joacă, construcţii, transport în comun, utilităţi şi alte probleme diverse”, se arată într-un comunicat al Primăriei Târgovişte.

Pentru a asigura o comunicare transparentă şi eficientă, raportările se vor face doar cu autentificare (număr de telefon şi adresa de email personală). Datele cu caracter personal nu vor fi dezvăluite şi nu vor fi văzute decât de dispecerii departamentelor Primăriei.

TÂRGOVIŞTE CITY APP ÎNSCRIE ORAŞUL TÂRGOVIŞTE PE HARTA „SMART CITIES” DIN ROMÂNIA

Aplicaţia mobilă a Municipiului Târgovişte oferă constant informaţii utile legate de trafic, serviciile medicale, ştirile şi noutăţile primăriei dar şi evenimentele care se desfăşoară în oraş. 

cityapp

„Tot prin intermediul aplicaţiei se pot urmări programele şi evenimentele sportive şi culturale, recum şi informaţii despre activităţile dedicate comunităţii. „Atracţia săptămânii” se vrea un capitolul în care, timp de o săptămână, este evidenţiat un operator din turism, un restaurant sau un obiectiv în mod special. Prin modulul „În apropierea ta”, ai posibilitatea de a găsi pe harta interactivă cele mai apropiate obiective raportate la poziţionarea ta pe hartă”, se mai arată în document.

Aplicaţia este deservită de website-ul cu acelaşi nume www.targovistecity.ro unde se găsesc acelaşi informaţii în varianta de desktop.

Târgovişte City App este dezvoltată de compania Eventya. 

Se poate descărca gratuit de pe:

Google Play: http://bit.ly/TârgovişteCityAppAndroid 

App Store: http://bit.ly/TârgovişteCityAppIOS

Sau de pe site: https://targovistecity.ro/

Târgovişte



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite