Prăpăd în Bucegi. O viitură puternică a rupt un drum. Zeci de turişti, care erau cazaţi într-un camping, în pericol FOTO VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
viitura zanoaga Bucegi

O viitură puternică a măturat totul în cale, în Munţii Bucegi, în zona Zănoaga. Drumul Judeţean 714 a fost surpat pe jumătate, iar apa a adus de pe versanţi zeci de arbori. Potrivit ISU Dâmboviţa, în campingul Zănoaga sunt blocaţi, în acest moment, 60 de turişti, care aşteaptă să se scurgă apa pentru a putea pleca pe o altă rută.

La faţa locului sunt aşteptate utilaje de la Primăria Moroieni şi Consiliul Judeţean Dâmboviţa, prin SC LDP. 

„Urmare a fenomenelor meteorologice periculoase produse în zona de munte a judeţului Dâmboviţa, în apropierea cabanei Zanoaga s-a produs o viitură. Pompierii împreună cu jandarmii de la Postul Zanoaga au efectuat o recunoaştere pentru identificarea efectelor produse în campingul din zona în care se aflau 60 de persoane.  Din verificările efectuate nu au fost identificate persoana cu probleme sau care sa necesite asistenţă medicală iar apa se retrage”, potrivit ISU Dâmboviţa. 

Drumul judeţean este parţial blocat de aluviuni şi doborâturi, astfel ca nu se poate face accesul de la Zanoaga catre Dichiu.

În weekend este programat festivalul Padina - Peştera. Deocamdată, autorităţile nu au făcut niciun anunţ despre posibila amânsare a evenimentului.

viitura zanoaga Bucegi
viitura zanoaga Bucegi
viitura zanoaga Bucegi
viitura zanoaga Bucegi
viitura zanoaga Bucegi
viitura zanoaga Bucegi
TârgoviştePartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite